Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΟΣΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                            ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
     ΙΚΑ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ                                                       ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΗ (11πμ) ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

     Οι συνταξιούχοι έχουμε πλέον αρκετή πείρα για να γνωρίζουμε πλέον ότι όταν οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν έρχονται νέα δεινά για εμάς και τις οικογένειές μας.


     Έτσι κανέναν μας δεν εκπλήσσουν οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για την «πολυπόθητη» συμφωνία της με το κουαρτέτο για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης. Γιατί η συμφωνία αυτή, έρχεται για μια ακόμη φορά να τσακίσει ότι έχει απομείνει στις συντάξεις μας, να μας φορτώσει με νέα αβάσταχτα φορολογικά βάρη. Γιατί εμείς που σε όλη μας την ζωή, που με το μόχθο μας πληρώσαμε τα πάντα και δεν τα χρωστάμε σε κανένα, για την κυβέρνηση και τους εταίρους της αποτελούμε κόστος γήρανσης και πρέπει να πέσουμε στον Καιάδα.

    Τι προβλέπει η νέα συμφωνία; Νέα άγρια φορολογία στις πλάτες μας, δηλαδή νέα μείωση των πενιχρών αποδοχών μας. Νέες μειώσεις στις συντάξεις μας με την αφαίρεση της «προσωπικής διαφοράς» που αυτό σημαίνει νέες μειώσεις στις συντάξεις μας έως και 30%.


ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40%

 Η συμφωνία αυτή είναι το απόλυτο τσάκισμα της ζωής που είχαμε και ο εξανδραποδισμός της νέας γενιάς. Σε συνδυασμό με τα χάλια που οδήγησαν την υγεία, μας στέλνουν ακόμη πιο γρήγορα στο θάνατο!

 Για την πλήρη ενημέρωσή μας, για να εξετάσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη βαρβαρότητα απέναντί μας, θα μας ενημερώσουν στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα από τις Ομοσπονδίες  ΙΚΑ, Δημοσίου και ΟΑΕΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΗ (11πμ) ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου