Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


May your choices reflect your hopes, not your fears
Nelson Mandela
Άμφισσα, 26 Ιανουαρίου 2017
Αριθ. Πρωτοκόλλου: 5727
Αγαπητέ/ή…….
Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ DSHPositive Choices (Deliberate SelfHarm Positive Choices) – Αυτοπροστασία στην Αυτοκαταστροφικότητα πρακτικές αυτοπρόληψης που αφορά την ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση νέων που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Σε συνέχεια της πρώτης μας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2015 πριν να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα στην Φωκίδα, τώρα, ενάμιση χρόνο μετά σας καλούμε, εσάς την ομάδα κύρους της κοινότητας για να σας ενημερώσουμε για την εφαρμογή και τα αποτελέσματα του Προγράμματος στην Φωκίδα και για να σκεφτούμε μαζί τρόπους διάχυσης και αξιοποίησης του.
Ο ρόλος της ομάδας προσώπων κύρους της κοινότητας είναι να υποστηρίξουν το πρόγραμμα, να ενισχύσουν τη συνέχιση του έργου κυρίως για την έγκαιρη παρέμβαση σε νέους. Μετά το πέρας της χρηματοδότησης του έργου ο ρόλος της συγκεκριμένης ομάδας γίνεται ακόμη πιο σημαντικός εφόσον θα χρειαστεί να συμβάλλει στη διάχυση του προγράμματος αλλά και στην αξιολόγηση του.
Θα ήταν τιμή για εμάς να συμμετέχετε στην 2η συνάντηση στις 2 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12, στο Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Σαλώνων 29 στην Άμφισσα.
Είμαστε στη διάθεση σας για ερωτήσεις ή διευκρινήσεις.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.


Με εκτίμηση,
Γιώργος Σκυλογιάννης Αθηνά Φραγκούλη
Καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής
Και Ψυχικής Υγείας
(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2265022924, 2265023222


Πρόσωπα Αναφοράς: Δέσποινα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Καλλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου