Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ : ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ακατάπαυστη προσφορά στον αθλητισμό


   Όπως έπρεπε. Με χαρούμενη διάθεση, με αισιοδοξία και με ευχές για το μέλλον, με την ικανοποίηση για το επιτελούμενο έργο του Σωματείου, αποτυπωμένη σε όλα τα πρόσωπα, με την σχετική (και απαραίτητη) υποβολή παραπόνων για την απουσία Κράτους και Δήμου από την προσπάθεια τόσον της Διοικήσεως, όσον και των γονέων και των αθλητών και τέλος με την καθιερωμένη (έως υπερβολική!...) καθυστέρηση ως προς τον προγραμματισμό, επραγματοποιήθη η εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του.

   Στο ξενοδοχείο “Ναυσικά” της Ιτέας λοιπόν, πλήθος αθλητών, μελών και φίλων του Συλλόγου, παρευρέθησαν στην καθιερωμένη εορτή της κοπής της πίττας, όπου όπως συνηθίζεται, έγινε και ο απολογισμός των δράσεων και των συμμετοχών σε αγώνες όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

   Παρών στην εκδήλωση, αρεσκόμενος όπως λέγει ο ίδιος, στο να παρευρίσκεται σε αυτήν την εορτή του Γ.Σ. Ιτέας, ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαιρίσεως κος Γεώργιος Βασιλακόπουλος, συνοδευόμενος από παράγοντες της Ομοσπονδίας. Καθώς επίσης και η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, μαζί με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου.

Έγιναν βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών και ομάδων του Συλλόγου, αρχής γενομένης με την βράβευση (απόδοση τιμής) του παγκόσμιου υπεραθλητή Κωνσταντίνου Ζεμαδάνη, του οποίου η γενέτειρα πόλη, ναι μεν δεν τον συνδράμει (!...), αλλά τον βραβεύει για τους άθλους του ανά την υφήλιο.


   Ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Μια όμορφη βραδιά. Με ένα πλήθος ανθρώπων, αγκαλιά με έναν Σύλλογο, του οποίου τα έργα, έχουν κατά πολύ και από καιρού ξεπεράσει τα σύνορα της μικρής μας πόλεως.
Αρκεί μόνον να σημειώσουμε ότι, αυτή η υπέροχη “παρέα”, η οποία διακρίνεται σε περιφερειακό επίπεδο και η οποία τροφοδοτεί με αθλητές τις εθνικές ομάδες του μπάσκετ της χώρας μας, έχει για “σπίτι” της ένα ...καλύβι, το οποίο η εκάστοτε Δημοτική Αρχή το αποκαλεί Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο!...

Καλή χρονιά στον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου