Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ'' ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ.


Ας είναι καλοτάξιδο το καράβι του 2016
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους λιλιπούτειων φίλων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Φίλοι της Κίρρας».
Τη γιορτή διοργάνωσαν: ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φίλοι της Κίρρας», το Κέντρο Πρόληψης «Διαδρομή» (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας και το Νηπιαγωγείο Κίρρας. Συμμετείχε επίσης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κίρρας.
Σε έναν υπέροχα στολισμένο με τις δημιουργίες των παιδιών χώρο, οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν, υπό την καθοδήγηση της κ. Εριάννας Φιλιππίδου, συνεργάτιδας του Κέντρου Πρόληψης «Διαδρομή», τρισδιάστατα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, να ζωγραφίσουν και να γράψουν τις ευχές τους με τις οποίες στη συνέχεια στόλισαν το καράβι των ευχών, να παίξουν ομαδικά παιχνίδια με εμψυχωτή τους τον κ. Δημήρτη Κωτίνα, Νηπιαγωγό – Διευθυντή του Νηπιαγωγείου Κίρρας και να γευτούν τα νόστιμα σπιτικά εδέσματα, προσφορά μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Φυσικά , από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Αϊ – Βασίλης , ο οποίος μοίρασε σε όλα τα παιδιά γλυκίσματα, ευχές και χαμόγελα.
Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου μας δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς την άριστη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων αλλά και την ευγενική προσφορά ντόπιων επιχειρήσεων που με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους βοήθησαν στην αρτιότητα της εκδήλωσης. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά: τα σούπερ μάρκετ ΒΟΡΡΙΑΣ και ΚΟΥΚΙΟΣ, το ζαχαροπλαστείο - catering ΤΕΡΕΖΑ, το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, το καφεκοπτείο ΚΡΙΤΣΑ, που πάντοτε ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και υποστηρίζουν το έργο μας.
Ας ευχηθούμε λοιπόν το καράβι που θα μας ταξιδέψει στο 2016 να ειναι φορτωμένο με τις ευχές ολων των παιδιών. Ευχές βγαλμένες απο αγνές παιδικές ψυχές.Καλή χρονιά σε όλους!!!
Απο το Δ.Σ. του Συλλόγου
«Οι Φίλοι της Κίρρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου