Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ : ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΗΛΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Άμφισσα, 29 Ιανουαρίου 2016
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δελτίο Τύπου
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας διευρύνει συνεχώς τη συνεργασία της με τους ελληνικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας για προμήθεια τροφίμων προς διάθεση στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του νομού.
Παρελήφθη σήμερα ποσότητα μήλων από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Ζαγοράς – Πηλίου , προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων – μελών της Π.Ε Φωκίδας .
Η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις ελέγχθηκε από αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας διάθεσης του προϊόντος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας .
Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους , διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , Δήμο Δωρίδας , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους δημότες της ευρύτερης περιοχής.
Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας διευρύνουν συνεχώς τον κατάλογο των παραγωγικών φορέων της χώρας , για μελλοντική παραλαβή προϊόντων και διάθεση στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Οι δικαιούχοι οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα .






Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΦΩΚΙΔΑΣ




ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΜΙΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου