Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

''ΟΥΤΟΠΙΑ'' : ΠΕΡΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ


ΟΥΤΟΠΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ
Στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η δομή αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης «ΟΥΤΟΠΙΑ» στο Κυριακοπούλειο στην Ιτέα το Σάββατο 19-12-15 μέσα στα πολλά που συζητήσαμε και αποφασίσαμε ήταν να δράσουμε δυναμικά για :
- Την υπεράσπιση της ακίνητης περιουσίας των υπερχρεωμένων δανειοληπτών, με διεκδίκηση της αναστολής όλων των πλειστηριασμών.
- Την υπεράσπιση των υπερχρεωμένων μικρών και μεσαίων επαγγελματιών και επιχειρήσεων, τόσο απέναντι στις τράπεζες, όσο και στις φορολογικές αρχές και τα ασφαλιστικά ταμεία και της απόκρουσης των εκποιήσεων και αναδιαρθρώσεων υπό την αιγίδα των τραπεζών.
- Την υπεράσπιση της αγροτικής γης και την απόκρουση της εκποίησης και συγκεντροποίησής της, με μοχλό την εξοντωτική φορολογία και τις οφειλές τους στο τραπεζικό σύστημα.
Η μαζική συμμετοχή στο μέτωπο των ειρηνοδικείων πρέπει να αποτελέσει μια ηχηρή απάντηση στα κοράκια, τους τραπεζίτες, την κυβέρνηση.
Συγκεντρωνόμαστε κάθε Τετάρτη 3:30 - 5 το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Άμφισσας για να αποκρούουμε τους πλειστηριασμούς . Αρχίζουμε από αυτή την Τετάρτη 21-01-2016.
ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου