Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Cine Itea : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ.


      ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
            ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/2/2015


              Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 

           ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 
                   ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

       ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ
      «AGORA - ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
                   ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ»

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας ενημερώνει τις φίλες και τους φίλους ότι δεν θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση στις πολλές και καλές αποκριάτικες εκδηλώσεις της περιοχής μας.

Την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 28/2/2015 στις 7.30μμ έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον πολυβραβευμένο δημοσιογράφο Γιώργο Αυγερόπουλο. Θα γίνει προβολή της νέας του ταινίας  «AGORA - ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ» και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.
    Ο Γιώργος Αυγερόπουλος, ένας διεθνώς καταξιωμένος ντοκιμαντερίστας, μετά από 13 χρόνια ενεργούς δημοσιογραφίας και κινηματογραφικής τεκμηρίωσης επίκαιρων θεμάτων σε όλο τον πλανήτη, στρέφει την κάμερά του προς την πατρίδα του και δημιουργεί ένα συγκλονιστικό μωσαϊκό που αποτυπώνει την τελευταία τετραετία στην Ελλάδα της κρίσης.
    Μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας και παραγωγής το «AGORA» έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 15 Ιανουαρίου ενώ παράλληλα προβάλλεται στην Γερμανία, τη Φιλανδία, την Ισπανία, τις Αραβικές χώρες...  Ιδιαίτερα θερμή είναι η ανταπόκριση του κοινού μετά από τις προβολές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου