Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΦΟΙ : ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δελφοί , Ιούνιος 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στα πλαίσια συντονισμένων δράσεων περί της αισθητικής αναβάθμισης της πόλης των Δελφών το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες ενέργειες– παρεμβάσεις:
1) Στο Μουσείο «Δελφικών Εορτών Εύας και Άγγελου Σικελιανού» αντικαταστάθηκε η φθαρμένη ξύλινη αυλόπορτα με νέα πόρτα της ίδιας αρχιτεκτονικής- αισθητικής.
Τοποθετήθηκε επαρκής φωτισμός στον αύλειο χώρο, καθώς ήταν ανύπαρκτος και δυσχερής η μετακίνηση των επισκεπτών. Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκαν έργα συντήρησης , επισκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν πλάκες στον εξωτερικό χώρο της οικίαςΣικελιανού.
2) Επί της συμβολής των οδών Οσίου Λουκά και Ανδρέα-Ιφιγένειας Συγγρού ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης του ολισθαίνοντος τμήματος με την κατασκευή πέτρινου τοιχίου αναβαθμίζοντας αισθητικά το συγκεκριμένο σημείο
και το κυριότερο ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ατυχήματος.
3) Ενισχύθηκε ο φωτισμός με καινούρια φωτιστικά τεχνολογίας Led εξασφαλίζοντας την ελαχιστοποίηση του κόστους κατανάλωσης και μεγιστοποιώντας την απόδοση στοφωτισμό. Οι θέσεις στις οποίες έγιναν παρεμβάσεις είναι: η πλατεία Λεκαριάς, ο οικίσκος Πηγαδούλια, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και οι δύο κεντρικές είσοδοι της πόλεως. Παράλληλα επισκευάστηκαν χρόνιες βλάβες στον ήδη υπάρχοντα φωτισμό.
4) Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες καθαιρέθηκε επικίνδυνος εξώστης στην οδό Απόλλωνος 48 απέναντι από τον παιδικό σταθμό.
.
Σας παραθέτουμε σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Εκ της Δημοτικής Ενότητας Δελφών 
&
 της Τοπικής Κοινότητας Δελφών

3 σχόλια:

  1. Μόλις "ξυστούν" λίγο, μόλις κάνουν κάποια από τα απολύτως αυτονόητα, αμολάνε ένα Δελτίο Τύπου...Ρε που μπλέξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αυτονόητα δεν ήταν για τους προηγούμενους 2 δημάρχους και προέδρους αυτονόητα αγαπητέ/η. Πολύ καλά τα πάνε τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο-Μπράβο. Καλά τα πάς και σύ αγαπητε/αγαπητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή