Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ''SUPER LEAGUE''


Η εκφορά,
του αγαπημένου αθλήματος.

  Κατόπιν απαιτήσεως εκατομμυρίων οπαδών (όχι φιλάθλων), η διοργα-νώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (κατά κόσμον Super League), ελθούσα εχθές σε σύσκεψη και καθιστώντας ομοτράπεζους τους ...αιώνιους αντιπάλους, εθεώρησε ότι έπρεπε να καταδείξει το τι ευαγγελίζεται.  
Και βεβαίως με μοναδικό γνώμονα, το καλόν του αθλήματος και την αναβάθμισή του.  
   Το ''εύ αγωνίζεσθαι'' εκυριάρχησε ανάμεσα στους προέδρους Μαρινάκη και Αλαφούζο και οι παριστάμενοι, εχειροκρότησαν επιδοκιμάζοντες...
Ευτυχώς, εντός του ''αγωνιστικού'' χώρου, εισήλθαν μόνον οι ...φυσιοθεραπευτές.
Απόσπασμα από τον ''διάλογο'' των προέδρων, όπως τον δημοσιεύει σήμερα, η ''Εφημερίδα των Συντακτών''.  Και μη χειρότερα...

******************************************
Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ Μαχλά - Αλαφούζου - Μαρινάκη, όπως μεταφέρεται από ανθρώπους που βρέθηκαν στο Δ.Σ. της Super League:
  • ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΜΑΧΛΑ
«Εμείς πληρώνουμε. Να πληρώσετε κι εσείς»
  • ΜΑΧΛΑΣ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ
«Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε συνέχεια εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό, κύριε Αλαφούζο, έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ»
  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ
«Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ... Θα σε γα...»
  • ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
«Παραφέρεσαι. Θα μου κλ.... τα αρχ...»
  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ
«Θα σε γαμ... ρε παλιοπ...»
  • ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
«Σταμάτα να κάνεις έτσι. Είσαι τόσο παχύς που βαριανασαίνεις και θα πάθεις τίποτα. Εδώ ήρθαμε για να μιλήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου