Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ Η ''ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.'' ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!...


ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Μετά τον καθορισμό του έκτακτου eurogroup με θέμα το ελληνικό ζήτημα την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε διαδηλώσεις και πορείες για την ημέρα εκείνη στη Λαμία καθώς και στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Όχι για να στηρίξουμε μια κυβέρνηση που είναι πρόθυμη να βρει μια "αμοιβαία αποδεκτή λύση", που είναι πρόθυμη να υποταχθεί, να συνθηκολογήσει και να συμβιβαστεί με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, εκείνους δηλαδή που κατέστρεψαν την κοινωνία τα πέντε τελευταία χρόνια.

Όχι για να στηρίξουμε μια κυβέρνηση που θεωρεί "κατάκτηση της χώρας" τη συμμετοχή στην καπιταλιστική ολοκλήρωση της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όχι για να στηρίξουμε μια κυβέρνηση που θεωρεί κατάκτηση την ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χώρας από τη νέα Ιερά Συμμαχία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Συμμετέχουμε για να στηρίξουμε τους αγώνες που έχει δώσει ο λαός όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στα μνημόνια και ενάντια στην καταστροφή της ίδιας του της ζωής.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ:

- Κάτω οι εκβιασμοί της ΕΚΤ, της γερμανικής κυβέρνησης και της ΕΕ.

- Μη αναγνώριση, παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους. Όχι στην αναδιάρθρωση και την υποταγή στους δανειστές. Άμεση δημοσιοποίηση και καταγγελία των ληστρικών δανειακών συμβάσεων.

- Άμεση εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και υπό εργατικό έλεγχο των τραπεζών.

- Όχι σε νέα συμφωνία με ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Κανένα νέο «πρόγραμμα», που θα είναι ουσιαστικά νέο μνημόνιο.

- Ξήλωμα των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του κινήματος για Δουλειά-Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία.

- Απειθαρχία στις εντολές της ΕΕ, έξοδος από την φυλακή του Ευρώ και της ΕΕ.

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                 Facebook: ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου