Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

''ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ'' προς S&B : ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;...


Καθείς, εφ' ω ετάχθη

   Μια απροσδόκητη ενέργεια επραγματοποιήθη εχθές αργά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, η οποία προδίδει τις διαστάσεις από την θεμιτή και αθέμιτη χρήση μέσων τα οποία έχουν κατά το πρόσφατο παρελθόν χρησιμοποιηθεί κατά φυσικών προσώπων, μεσούσης της ''αντιπαραθέσεως'' της εταιρείας S&B, με τοπικούς Φορείς και Συλλόγους.

   Αφορμές κατά την γνώμη μας είναι, η  επαν-ενοικίαση του ''μπαζωμένου'' κόλπου στο ''Λαρνάκι'', η αντίληψη για το περιβάλλον και η χρησιμοποίησή του από την εταιρεία καθώς και η έγκριση της Μ.Π.Ε. για την ανανέωση της αδείας των εγκαταστάσεών της.   Ενώ σκοπός είναι η στοχοποίηση της Δημοτικής Παρατάξεως  ''Πολίτες στο Προσκήνιο'' και ειδικά του επικεφαλής της Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Μέγκου.  Να προσθέσουμε ότι προσφάτως, έχει προκύψει και η  αίτηση της εταιρείας για την χορήγηση αδείας στην χρήση αιγιαλού και παραλίας στο ''Λαρνάκι''.

Υπήρξαν λοιπόν ''διαρροές'', ψίθυροι, υποθέσεις, μισόλογα και υποτιθέμενες πληροφορίες, τις οποίες αναπαρήγαγαν γνωστά ...παπαγαλάκια της περιοχής μας και είχαν να κάνουν με τις υποτιθέμενες οικονομικές-επαγγελματικές σχέσεις του Παναγιώτη Μέγκου, με την εταιρεία S&B. 

  Αποκορύφωμα όλων αυτών των ενεργειών συκοφάντησης της Δημοτικής Παρατάξεως ''Πολίτες στο Προσκήνιο'', ήταν η δημοσίευση ''πληροφορίας'' (sik!...) σε γνωστό για τον λαϊκο-κιτρινισμό του τοπικό blog, σύμφωνα με την οποία ο Παναγιώτης Μέγκος έχει κατά το παρελθόν προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε ακίνητο χρησιμοποιούμενο από υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας!...
Και αυτό εγράφη από την γυναίκα διαχειριστή του blog, ημέρες προ των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2014...   Κατά το κοινώς λεγόμενον, ''Λάσπη, λάσπη, λάσπη και ότι προκύψει...''.

   Εχθές το βράδυ λοιπόν, κατά την διάρκεια της συζητήσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο για την άποψη του Σώματος στο αίτημα της εταιρείας για την χρήση αιγιαλού και παραλίας στο ''Λαρνάκι'', ο Παναγιώτης Μέγκος κατέθεσε στο Προεδρείο την παρακάτω ερώτηση της Παρατάξεώς του, προς την εταιρεία S&B.  Είχε προηγηθεί και η δήλωσή του ότι, καταθέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο για χρήση όποιου θα ήθελε να ερευνήσει, το σύνολο των παραστατικών από την επαγγελματική του δραστηριότητα, όπου όπως ανέφερε, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην εταιρεία την ίδια, ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν άλλες επιχειρήσεις.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση της εταιρείας (εάν απαντήσει...).  Καθώς επίσης και η πληροφόρησή μας σε ενδεχόμενες αντιδράσεις....
Εμείς θα περιμένουμε πάντως! 

Όσον αφορά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα επανέλθουμε με ιδιαίτερο άρθρο μας, καθ' όσον τα γενόμενα, εξεπέρασαν και την φαντασία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου