Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

''...ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'' (άρθρο του Συντάγματος)


               ΚΑΛΕΣΜΑ :     
    « Ανάσα αξιοπρέπειας »

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μια κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα σε αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν.
Να μην τους κάνουμε τη χάρη ! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι !

Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και στα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Μετά από δεκαετίες στυγνής εκμετάλλευσης και πέντε χρόνια εξαθλίωσης, για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στον κάθε Έλληνα, ειρηνικά αλλά ουσιαστικά να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Είμαστε ο κυρίαρχος λαός, αυτό δεν πρέπει να το ξαναξεχάσουμε ποτέ και στο εξής θα είναι σαφές ότι εμείς δίνουμε τις εντολές και για αυτή και κάθε άλλη διαπραγμάτευση.


Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.


Παλλαϊκά συλλαλητήρια με το σύνθημα « Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς », διοργανώνονται σε όλη τη χώρα την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που στις Βρυξέλλες θα συνεδριάζει εκτάκτως το Eurogroup με θέμα την Ελλάδα.
Οι μέρες είναι πολύ κρίσιμες και η πίεση συνεχώς θα κορυφώνεται.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να στηρίξουμε από κάθε μέρος της Ελλάδος αυτές  τις κινητοποιήσεις με όλες μας τις δυνάμεις.


Καλούμε την Τετάρτη 11/2/2015 στις 6μμ στη πλατεία Hσαϊα στην Άμφισσα όλους τους συμπολίτες μας να ενώσουμε τις φωνές μας με τις φωνές και των υπολοίπων πόλεων και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα:  

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου