Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

''ΑΝ.ΕΛ.'' ΦΩΚΙΔΟΣ : ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.


            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     
                                  Άμφισσα  21/01/2015
Αρ. πρωτοκόλλου :  100
ΘΕΜΑ: «ΛΑΕ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ»


Αγαπητή/έ φίλη και φίλε.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού σου απευθυνόμαστε, ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣΕ,  επικαλούμενοι το αυτονόητο που πρεσβεύει τον ελεύθερο άνθρωπο  και δη τον Έλληνα αλλά ΚΑΛΩΝΤΑΣ εσένα προσωπικά να σταθείς άξιος των κρίσιμων περιστάσεων και καταστάσεων που έχει περιέλθει η πατρίδα σου .
Μετά από πέντε χρόνια μνημονιακής εθελόδουλης πολιτικής πρόθυμων εγχώριων πολιτικών φερόμενων ως ταγών και εκπροσώπων σου, μετά από σωρεία αποκαλύψεων   σκανδάλων και διασπάθισης της δημόσιας περιουσίας σου, απομυθοποιήθηκε πλέον το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα  αλλά και τα αθύρματα των εγχώριων και ξένων συμφερόντων και επιβουλαίων της ίδιας της υπόστασης σου αλλά και της περιουσίας σου.
            Η χώρα έχει παραδοθεί εξ ολοκλήρου στους επικυρίαρχους με την συγκατάθεση και την σφραγίδα του τέως κραταιού δικομματισμού και των εκπροσώπων αυτού αλλά και των κατ εξακολούθηση αριβιστών πολιτευτών του που εξαπατώντας εσένα και την εμπιστοσύνη σου ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ εξαθλιώνοντας εσένα και τον ελληνικό λαό , πολτοποιώντας την μεσαία τάξη την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και βγάζοντας κατόπιν Εντολών στο σφυρί τον δημόσιο ..δικό σου πλούτο ….

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία και επιτελώντας στο ακέραιο το «εθελόδουλο καθήκον τους» προς το διευθυντήριο τους, κατάφεραν να σκορπίσουν τον όλεθρο και να καταγραφούν από τον ιστορικό του μέλλοντος ως ο λυμεώνας της χώρας σου. Οδήγησαν στα συσσίτια μικρά παιδιά και γέροντες, έκλεψαν στην κυριολεξία τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής αποψιλώνοντας τα ασφαλιστικά σου ταμεία, διέλυσαν την δημόσια υγεία και παιδεία, άφησαν ανοχύρωτη την χώρα μας στις επιδιώξεις των όποιων επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία και στο όνομα του πλεονάσματος που ….αλίμονο…. και δια νόμου πρέπει να αποδίδεται κάθε φορά στα ταμεία της Μερκελικής Ευρώπης αποπληρώνοντας ένα ΑΓΝΩΣΤΟ  ΧΡΕΟΣ για το οποίο δεν έχει γίνει κανένας λογιστικός έλεγχος και στο αίτημα μόνον να γίνει αυτός «λούζονται με κρύο ιδρώτα» οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής

Σήμερα Σου αναγνωρίζουν τον θυμό και την οργή σου για «τις επιβεβλημένες σωτήριες πολιτικές» που ακολούθησαν και όχι για την ΚΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΑΤΗ  που σου πρόσφεραν , και  Σου  ζητούν με περισσό θράσος να γίνεις ΣΥΝΕΡΓΟΣ τους στο εθνικό έγκλημα μέσω της ψήφους σου και να τους αθωώσεις για:-Την απώλεια του 25% του εθνικού εισοδήματος –Για α 75 δισ. ευρώ που από το 2008 μέχρι και το τέλος του 2013 ανήλθαν οι συνολικές απώλειες καταθέσεων στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής των Μνημονίων. –Για τα 33 δισ. ευρώ που ανήλθαν οι απώλειες χρημάτων των Ασφαλιστικών Ταμείων μέσα στο ίδιο διάστημα (μόνο από το περίφημο PSI οι απώλειες των Ταμείων ξεπέρασαν τα 12,5 δισ. ευρώ). –Για τα 63 δισ. ευρώ που όπως ομολόγησε ο κ. Στουρνάρας , αφαιμάχτηκαν από τον ελληνικό λαό ως συνέπεια των δημοσιονομικών μέτρων από το 2010 και μετά.-Για την  αύξηση του ελληνικού χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ από 120% στο 175% -Για τα 6,3 εκατομμύρια του ελληνικού λαού που σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής κινούνται μεταξύ φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. –Για το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων και τα 2 εκατομμύρια των ημιάνεργων – «απασχολήσιμων». – Για τα 700.000 παιδιά που σύμφωνα με την ΟΥΝΕΣΚΟ υποσιτίζονται στην Ελλάδα. –Για το γεγονός ότι – για πρώτη φορά από συστάσεως του ελληνικού κράτους – τα στοιχεία της απογραφής δείχνουν μείωση του ελληνικού πληθυσμού ως συνέπεια μιας πολιτικής που χαρακτηρίζεται «λευκή αναίμακτη γενοκτονία» του ελληνικού λαού. –Για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ξεπαγιάζουν καθώς επί μνημονίων (σύμφωνα με τις έρευνες οικογενειακών προϋπολογισμών της ΕΛΣΤΑΤ) η μέση μηνιαία κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μειώθηκε κατά 62,5% και τα νοικοκυριά χωρίς καθόλου θέρμανση αυξήθηκαν κατά 252,3%. – Για την ανακήρυξη της Ελλάδας σε χώρα, που τελεί υπό το αγγλικό δίκαιο, υπό την εποπτεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, που πορεύεται – «αξιοπρεπής» και «περήφανη» κατά τον κ. Σαμαρά – παραιτημένη από κάθε ασυλία περί τα περιουσιακά της στοιχεία.

«Οι καιροί ου μενετοί» άδραξε της ευκαιρίας που σου δίνεται σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση  για να πάρουμε πίσω την ένδοξη  Ελλάδα μας ,το λίκνο της ελευθερίας και της δημοκρατίας την γη ποτισμένη με αίμα ηρώων πατριωτών.
Σε ΚΑΛΟΥΜΕ  να ταχθείς με την ΑΛΗΘΕΙΑ , μια «αλήθεια»  που από την πλευρά της κυβέρνησης των πρόθυμων αθυρμάτων είναι η επωδός του λαϊκισμού  και της στρατηγικής από μέρους τους να σε τρομοκρατήσουν όπως στις εκλογές του 2012. Από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όμως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που σου είπαμε από τότε και που σήμερα το αντιμνημονιακό μέτωπο  την έχει κάνει κτήμα του.
 Τότε μας αποκαλούσαν «γραφικούς»  κινδυνολόγους ,σήμερα επιβεβαιωνόμαστε.:
1.    Σου είπαμε ότι ο στόχος είναι η δημόσια περιουσία. Έφτιαξαν το ΤΑΙΠΕΔ και ξεπουλάνε την χώρα στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα
2.    Σου είπαμε ότι ο  στόχος είναι  η ιδιωτική σου περιουσία έφτιαξαν τον ΕΝΦΙΑ και θέσπισαν τοκογλυφικούς νόμους   υπερφορολόγησης σου  και κατόπιν αδυναμίας πληρωμής τους το κράτος προχωρά στην κατάσχεση της.
3.    Σου είπαμε ότι τα αφεντικά τους είναι οι συστημικοί Τραπεζίτες. Σήμερα θεσπίζουν μονόπλευρους νόμους  για να πάρουν την πρώτη κατοικία σου.
4.    Σου  είπαμε ότι στόχος τους είναι να καταστείς δουλικό των επικυρίαρχων και να δουλεύεις για ένα κομμάτι ψωμί. Σήμερα η γενιά των 700€ αποτελεί παρελθόν , είναι δια νόμου η γενιά των 400€ , η γενιά των εξανδραποδισμένων και των ξενιτεμένων.
5.    Σου είπαμε ότι συνομωτούν τον διαμελισμό της χώρας. Σήμερα παραδίδουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς αλυτρωτές  και «ευλογούν» τον Προξενείο της Θράκης.
6.    Σου είπαμε ότι κερκόπορτα είναι ο Καλλικράτης . Σήμερα θεσπίζουν ένεκα αυτού Ειδικές Οικονομικές Ζώνες .
7.    Σου είπαμε ότι το επόμενο βήμα κατόπιν των εκλογών του ’12 είναι  ότι θα ακολουθήσει πογκρόμ κατάργησης του κράτους δικαίου και του κοινωνικού κράτους .  Σήμερα οι αποφάσεις της δικαιοσύνης  υπέρ των προσφευγόντων πολιτών δεν εφαρμόζονται με εντολή ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , σήμερα είναι ανύπαρκτο το κοινωνικό κράτος …εάν δεν έχεις χρήματα «πεθαίνεις»….

Τώρα ΞΕΡΕΙΣ!! , είναι η σειρά σου! Να πεις το νέο «ΟΧΙ»! Να πεις το νέο «Μολών Λαβέ»! «Η Λευτεριά δεν χαρίζεται, κατακτιέται»!
Δεν είσαι μόνος σου στον αγώνα αυτό. Πολλοί είμαστε αυτοί που αρνούμαστε πεισματικά να γίνουμε οι πρώτοι Έλληνες στην τρισχιλιετή ιστορία αυτού του Έθνους που θα σκύψουν, ομοθυμαδόν, το κεφάλι στον κατακτητή. Έστω και καθυστερημένα, ξεσηκωθήκαμε, πολεμάμε και θα νικήσουμε! Ένωσε τη σπίθα του αγώνα σου μ” αυτήν του διπλανού σου. «Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει». Για μια ανεξάρτητη Ελλάδα, μ” αληθινή δημοκρατία και υγιή πατριωτισμό !
Και μη ξεχνάς το πού χρωστάς.
«Χρωστάμε σ” όσους ήρθαν, πέρασαν, θα “ρθούν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί». ( Κωστής Παλαμάς ).


                                ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Βρε ουστ! Τολματε και μιλατε...και απειλειτε αριστερα και δεξια οτι θα βγειτε απο δευτερα και κυβερνηση και θα καθαρισετε μερικους....ντροπη πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή