Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Γ.Π.Σ. ΔΕΣΦΙΝΑΣ : ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!...


Επί των επάλξεων!...

   Η Ιστορική εφημερίς της Αμφίσσης ''ΦΩΚΙΣ'', με παρουσία στην μαχητική δημοσιογραφία πλέον του ενός αιώνος, μετά από μια παύση-ανάπαυλα ενός έτους, επανέρχεται στην πρότερη κατάστασή της :
Ανεξάρτητη, μαχητική μα προ παντός έγκυρη, ασκώντας το λειτούργημα της 4ης Εξουσίας, μεταφέροντας ειδήσεις, απόψεις και κρίσεις από και για ολόκληρη την Φωκίδα, στους αναγνώστες της.  
Ταυτόχρονα δε με τις εκδόσεις της, λειτουργεί και το αναβαθμισμένο  http://fokisonline.blogspot.com/
Από εκεί ''αλιεύσαμε'' και την παρακάτω είδηση, για το θέμα της οποίας, ήδη υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις και οι οποίες θα γνωστοποιηθούν εντός των προσεχών ημερών.
Καλή επαν-εκκίνηση ''ΦΩΚΙΣ''!...

*********************************

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015


Εν αναμονή εξελίξεων για την καταγγελία, για αλοίωση εκ των υστέρων, του εγκεκριμένου ΓΠΣ Δεσφίνας

Σε συνέχεια της Καταγγελίας-Αναφοράς την οποία είχε κοινοποιήσει η εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ Α.Ε. από τις 7-11-2014, σε 8 (οκτώ) αποδέκτες, μεταξύ των οποίων είναι και το Γραφείο της Ε.Ε. στην Αθήνα, πληροφορηθήκαμε ότι εκλήθησαν από τον 22ον Πταισματοδίκη Αθηνών προκειμένου να καταθέσουν, οι 2πρώτοι από τους καταγγέλλοντες και μετόχους της εταιρείας. Πρόκειται για τις κυρίες Κλεοπάτρα Ζερζιβίλη και Καλλιόπη Μόρου. Και αυτό έχει προγραμματισθεί να γίνει την Παρασκευή9-1-2015. Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες μας, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι καταγγέλοντες, ενώ ήδη έχει αρχίσει να σχηματίζεται και ο φάκελλος της Δικογραφίας, από την Εισαγγελία Αμφίσσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα αφορά την καταγγελία, για αλλοίωση εκ των υστέρων, του εγκεκριμένου Γ.Π.Σ.Δεσφίνας. Και ότι τούτο έγινε μετά από την παράδοση της ολοκληρομένης Μελέτης στο Δημοτικό Συμβούλιο του τέως Δήμου Δεσφίνας το 2008, έως και την δημοσίευσή της στο Φ.Ε.Κ στις 31-12-2013.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, καθόσον στην υπόθεση εμπλέκονται φυσικά πρόσωπα (Υπάλληλοι και Αιρετοί από τον Δήμο Δελφών) και ήδη έχουν δρομολογηθή και μηνύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου