Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ''3'' ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να ενώσει την κοινωνία και να εκφράσει τις ελπίδες του Ελληνικού λαού και στη Φωκίδα.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ιστορική νίκη του ελληνικού λαού που δίνει μια ισχυρή εντολή για να σταματήσει η λιτότητα και αυτό το μήνυμα φτάνει σε όλη την Ευρώπη με τρόπο που προκαλεί πανευρωπαϊκό άνεμο αλλαγής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπατριώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η ευθύνη που αναλαμβάνουμε γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι η επιλογή από τους πολίτες της Φωκίδας του ψηφοδελτίου μας δεν καθορίστηκε από κομματικούς μηχανισμούς αλλά στηρίχτηκε στην ψήφο των πολιτών που μέχρι χθες ανήκαν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη για να συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα για να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και για να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη.

Η ελπίδα έφτασε κι ο αγώνας για την επιβίωση ξεκίνησε.

Το επόμενο διάστημα σας θέλουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και καθοδηγητές μας για να ξαναδώσουμε την αξιοπρέπεια και τη ζωή στον τόπο μας.


Άμφισσα 26.01.2015


Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, Βουλευτής Φωκίδας

Γιώτα Κασούτσα, υποψήφια βουλευτής Φωκίδας

Γιάννης Αγγελέτος, υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου