Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ


Αντί βιογραφικού


 Η Γιώτα Κασούτσα εγεννήθη στην Άμφισσα.  Εκεί έζησε τα παιδικά της χρόνια, εκεί ετελείωσε τα σχολεία της Στοιχειώδους και Μέσης εκπαιδεύσεως και μετά από τις σπουδές της, επανήλθε και πάλι στην αγαπημένη της Φωκική γή και την πόλη της, την Άμφισσα.
   Απεφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1990 ασκεί την δικηγορία στην Άμφισσα, ούσα ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλεως.
   Εχρημάτισε κατά το παρελθόν, ως μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αμφίσσης, ενώ η αγάπη της για την φύση και το περιβάλλον, την ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αμφίσσης (Ε.Ο.Σ.Α.), στο Δ.Σ. του οποίου έχει εκλεγεί ως μέλος.
  Έχει προσφέρει κατ' επανάληψη αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της ως Νομικός, τόσον σε φυσικά πρόσωπα όσον και σε Συλλόγους, για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και την διεκδίκηση κοινωνικών παροχών και αγαθών, ενώ έχει αναλώσει τις δυνάμεις της, για την διεκδίκηση της εφαρμογής, ενός βιώσιμου και αναπτυξιακού προγράμματος στην πατρώα γή της, την Φωκίδα.

  Η Γιώτα ετιμήθη από τους δημότες του Δήμου Δελφών κατά τις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές Εκλογές (2014) και εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ''Πολίτες στο Προσκήνιο''.

   Με δεδομένη την αγάπη της για την Φωκίδα και το περιβάλλον, με γνωστή την προσεκτική και άδολη ενασχόλησή της με τα κοινά, καθώς επίσης, με πασίδηλη την αφοσίωσή της στα προβλήματα όλων των κοινωνικών στρωμάτων του Νομού, η Γιώτα διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων της Φωκίδος κατά τις προσεχείς Εθνικές Εκλογές, κατερχόμενη στον πολιτικό πλέον στίβο, με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Γιώτα Κασούτσα.  Υποψήφια βουλευτής Νομού Φωκίδος κατά τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου