Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!...

                                       
                                         ΑΜΦΙΣΣΑ, 05.01.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Δ.Τ.: 2/2015

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ


Η δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών, κατά τις πάγιες δεσμεύσεις της, εστιάζει ιδιαιτέρως στη δημόσια διαβούλευση των προτάσεων και θέσεών της, ζητώντας τη γνώμη των πολιτών, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και συνελεύσεις, είτε ηλεκτρονικά.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μια σειρά διαβουλεύσεων σε τοπικό ή θεματικό επίπεδο για αρκετά ζητήματα, προχωράμε επίσης και το νέο θεσμό της ηλεκτρονικής διαβούλευσης μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου μας www.dimosdelfon.gr. Το πρώτο θέμα που έχει τεθεί στις γνώμες, παρατηρήσεις και προτάσεις των συνδημοτών μας, είναι το προεκλογικό πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης, εν όψει του εκπονούμενου πενταετούς επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου μας.
Επιπλέον, ενεργοποιείται ουσιαστικά η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, υπό την προεδρία του Δημάρχου, Θανάση Παναγιωτόπουλου, η οποία έχει συγκληθεί στην πρώτη της συνεδρίαση την Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015, με δυο πολύ σημαντικά θέματα: α) Το σχέδιο του Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων και β) Την ενημέρωση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και τις πρωτοβουλίες του Δήμου Δελφών γύρω από το νέο αυτό θεσμό.

Το 2015 θα είναι έτος σημαντικών αποφάσεων και τομών για το Δήμο μας. Οι αποφάσεις αυτές δε μπορεί να λαμβάνονται ερήμην των πολιτών, αλλά με τη συμμετοχή τους και με την καθοριστική σύμπραξή τους. Προκειμένου να πετύχουμε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, αλλά και να δικαιώσουμε τους δημοκρατικούς κανόνες και τις δεσμεύσεις μας, δε θα κουραστούμε να δίνουμε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα το λόγο στον πολίτη του Δήμου Δελφών.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου