Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ. ΥΠΕΡΟΧΑ!...


Με το βλέμμα στον Ουρανό

  Στον Αθανάσιο Διάκο, το Σάββατο το βράδυ 8 Αυγούστου, όσοι τυχεροί θα ευρεθούν εκεί, στην πλατεία της Κοινότητος, θα έχουν την δυνατότητα να ''τηράνε'' τ' αστέρια, μέσα από τηλεσκόπια τα οποία θα είναι επί τούτου τοποθετημένα εκεί.  
Οι φίλοι αυτού του  ''αθλήματος'' στον πανέμορφο Αθανάσιο Διάκο, οργανώνουν αυτήν την εκδήλωση, θέλοντας να μυήσουν με αυτόν τον τρόπο, κατοίκους, περίεργους και ''ψαγμένους'', στην ομορφιά και την απεραντοσύνη του ουρανού.  Του ελληνικού ουρανού.


Και όπως λένε και οι ίδιοι  ''...Πρόκειται για μια ξενάγηση στον ουρανό με εισαγωγική παρουσίαση, ουρανογραφία και με τηλεσκόπια για παρατήρηση. Παρουσιαστές αυτής της υπέροχης εκδήλωσης θα είναι οι κύριοι Παπαθανασόπουλος Κίμωνας και Τρεμούλης Νίκος. Σας περιμένουμε σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός. Η ενέργεια είναι δωρεάν. Το μόνο που ζητάμε είναι την συμμετοχή σας και την καλή σας διάθεση!...''

   Το Σάββατο το βράδυ στις 9:00' λοιπόν, στις 8 Αυγούστου στην πλατεία του Αθανασίου Διάκου, για μια ''Αστροβραδιά'' γεμάτη γνώση,θαυμασμό και ...συνειδητοποίηση του πόσο μικροί κι εφήμεροι είμαστε!





1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ;;; ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΑΩ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ;;;;; ΑΝ ΔΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΙΩΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή