Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η ΕΠΟΜΈΝΗ (κατουρημένη...) ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Γιώργος Κυρίτσης.
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μόλις 2 ημερών, καταλαμβάνοντας την θέση του παραιτηθέντος Νικολάου Χουντή, ο οποίος κατέλαβε την θέση του παραιτηθέντος Μανώλη Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο.



Δημοσιογράφος της ''Αυγής'' λοιπόν κατά το επάγγελμα ο Γιώργος Κυρίτσης, αμέσως μετά την συμμετοχή του στην χθεσινή ψηφοφορία της βουλής στην οποία ψήφισε ''ΝΑΙ'', ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το παρακάτω κείμενο το οποίο και παραθέτουμε.  Είναι κατά την γνώμη μας, κατά το κοινώς λεγόμενον, ''όλα τα λεφτά'' για αυτό το οποίο εσυνέβη εχθές στην Βουλή :


                              ************************************

'' Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου από τότε που κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού. Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μας έριχνε χημικά στη νεολαία μας. Το έκανα με το σκληρό πολιτικό σκεπτικό ότι η πτώση της κυβέρνησης θα είναι η νίκη του Σόιμπλε και των εδώ μνημονιακών και χαντάκωμα της αριστεράς εδώ και στην Ευρώπη ως αξιόπιστης εναλλακτικής. Επίσης νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει άρα και ο ίδιος ο Σόιμπλε, ότι όταν φορτώνεις μέτρα στον Τσίπρα, αυτός χάνει βουλευτές. Δυστυχώς δεν έχουμε αντίληψη τακτικών ελιγμών.

Νομίζω οτι είναι μια άσκοπη προσπάθεια γιατί κρίνω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι οργανωμένες δυνάμεις του δεν έχουν την προετοιμασία να σηκώσουν τέτοιας φύσης ευθύνες. Δεν το λέω υποτιμητικά. Απλώς βλέπω ότι άνθρωποι που αντέχουν στο ξύλο και στα χημικά, και δίνουν τα πάντα για το κίνημα και είναι αλληλέγγυοι, απλώς δεν μπορουν να κυβερνάνε. Αυτό κατά τη γνώμη συνιστά πολιτική αυτοακύρωση του σύριζα. Το ηθικό μεγαλείο δυστυχώς δεν συνιστά πολιτική αρετή. Αλλιώς θα κυβερναγαμε από το 1944 ''.

(πηγή : tsak-giorgis.blogspot.gr)

3 σχόλια:

  1. Για να γίνει αυτός ΒΟΛΕΥΤΗΣ καθυστέρησε την παραίτηση του ο Γλέζος, για να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ο Χουντής, μετά παραιτήθηκε απο υπουργός ο Χουντής για να μη ψηφίσει, έγινε ευρωβουλευτής και έτσι κατουρήθηκε πάνω του ο Κυρίτσης.'Ολα αυτά για να μη γίνει ο Μηλιός ευρωβουλευτής. Είμαστε μια ωραία οικογένεια, αναφώνησε ο Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το ηθικό μεγαλείο δυστυχώς δεν συνιστά πολιτική αρετή. Αλλιώς θα κυβερναγαμε από το 1944 ''. Προφανώς η ηθική κατάπτωση συνιστά πολιτική αρετή, κ. Κυρίτση. Άρα εσείς είσσστε ενάρετος. Κατουρήθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αλλα για να πηγαινει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ με σχολικο πριν 40-50 χρονια,μαλον σε ιδιωτικο ( εκτος και επι χουντας η δεξιας ειχαν τα δημοσια σχολεια σχολικα, οποτε κακος τα καταργησαμε,) ελεγα λοιπον οτι απο 'οικογενεια πακετο" θα ηταν. αν ειχα και εγω 1-2-3-4 πακετα στας ευρωπας θα το φιλοσοφουσα ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ.θα ηθελα δραχμη, θα εκανα γιογκα, γενικος θα εκανα πολλα! τωρα ανεργος και αναπαγγελτος,δεν τολμω ουτε να σκεφτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή