Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ήταν "εκ παραδρομής" εσφαλμένο!...)


Αφέλεια, άγνοια ή "κουτοπονηριά";...

   Αγνοούν εκεί στην Δημαρχία, ακόμη και τους κανονισμούς λειτουργίας των θεσμικών οργάνων του Δήμου!... Ανεκάλυψαν εκ των υστέρων ότι, η σύνθεση του Προεδρείου κατά την συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου (σ.σ. : της 17ης Δεκεμβρίου 2018, προ δυο ημερών δηλαδή) ήταν "εσφαλμένη"(!...)  κοινώς παράνομη.  Για αυτόν τον λόγο, όλες εκείνες οι αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι παράνομες και προκειμένου να μην προσβληθούν από οποιονδήποτε (να γελάει ο κόσμος δηλαδή) και καταστούν άκυρες, θα επανα-συζητηθούν και θα επανα-αποφασισθούν εκ νέου.  
Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για αύριο Πέμπτη 20-12-2018 λοιπόν, με κατεπείγουσα πρόσκληση από την Πρόεδρο του Σώματος, προκει- μένου να "μαζευτούν τα αμάζευτα" και να προλάβουν τις όποιες τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων, πριν από την λήξη του ενεστώτος έτους.


   Υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο :  Επειδή οι διαρροές των Δημοτικών Συμβούλων από εκείνο το προ δυο ημερών γενόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να δημιουργούσαν πρόβλημα "κουκιών" στον Δήμαρχο (ο οποίος έκανε και χρέη ...Προέδρου εντός του Συμβουλίου, κατευθύνοντας και διευθετώντας τις επί των θεμάτων συζητήσεις), αποφάσισε (ο Δήμαρχος), να αποσύρει κάποια θέματα από την ημερήσια διάταξη, προκειμένου να συζητηθούν "εν ευθέτω χρόνω".
  Ότι όμως εκ των δυο και να συμβαίνει, η εικόνα της Δημοτικής Αρχής, είναι καταρρακωμένη (για πολλοστή φορά) και απλώς αυτό το περιστατικό, καταδεικνύει το μέγεθος και την ποιότητα των ανθρώπων, οι οποίοι είχαν αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Δελφών κατά την τελευταία τετραετία.

Υπομονή.  Πέντε μήνες "εσφαλμένης" Δημοτικής Αρχής απέμειναν.

Παραθέτουμε την αρχή και το τέλος (μετά της σχετικής αιτιολογίας) από την σημερινή κατεπείγουσα πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους, για την επανάληψη του προ δυο ημερών "παρανόμου" Δημοτικού Συμβουλίου.
  

******************************************


*********************************************


1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για ρεκόρ. Τι όμως προηγείται από όλα τα συμβαίνοντα στο Δήμο ;
    Οι αποτυχίες; , Τα λάθη ;, Οι αστοχίες ; , Οι βλακείες ;, Οι ασχετοσύνες ;, Οι ανικανότητες ;,Οι αλαΖονίες, Οι αδιαφορίες, ή , η κακιά μας η μοίρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή