Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η Γ.Σ. ΚΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών
Δυο εκδηλώσεις την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018
Γενική Συνέλευση και
Γιορτή και δώρα για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου Δηλώστε συμμετοχή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου (Αριστογείτονος 11-13, Βαρβάκειος Αγορά), διπλή εκδήλωση.
Θα προηγηθεί η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά των μελών.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, που βρίσκονται στον 2ο όροφο, με ώρα έναρξης την 10η πρωινή.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση είναι:
  • Απολογισμός πεπραγμένων για το 2018
  • Οικονομικός απολογισμός
  • Προτάσεις των μελών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου.
Θυμίζουμε ότι ως μέλη θεωρούνται όλοι όσοι κατάγονται από την Αγία Ευθυμία και οι σύζυγοι αυτών συνεπώς και οι νύφες και οι γαμπροί.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να θυσιάσουν λίγες ώρες από την ξεκούραση της Κυριακής και να έρθουν στη Γενική Συνέλευση.
Με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης και από ώρα 11η πρωινή θα αρχίσει η χριστουγεννιάτικη εορτή για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου, στην θαυμάσια αίθουσα των κωφαλάλων που βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτιρίου. Τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και στο τέλος ο Άγιος Βασίλης θα τους μοιράσει δώρα.
Προκειμένου να την οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να έχουμε το κατάλληλο δώρο για κάθε παιδί, παρακαλούμε όλους όσοι έχουν μικρά παιδιά, έως την 6η Δημοτικού, είτε να μας τηλεφωνήσουν στο 2103250354 ή σε κάποιο από τα τηλέφωνα των μελών του Συλλόγου είτε να στείλουν μήνυμα στο e-mail: info@agiathimia.com έως τις 12 Δεκεμβρίου και να μας δηλώσουν ότι θα φέρουν τα παιδιά σ’ αυτή την εκδήλωση. Φυσικά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Για «να μην βαδίζουμε στα τυφλά» παρακαλούμε ενημερώστε μας. Θέλουμε τα παιδιά να είναι κοντά στον Σύλλογο από μικρά. Βοηθήστε μας σ’ αυτό δηλώνοντας συμμετοχή.

Η φωτογραφία είναι από την περσινή εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου