Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

"Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ" : Ο δ.σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ


Άμφισσα 06.12.2018



Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Πρόσφατα έλαβα την απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο- εντολή σας για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Δελφών. Ουδέποτε έκρυψα αυτή την επιθυμία μου, η οποία ήταν έκδηλη σε όλη τη διάρκεια της παρούσας θητείας. Ως αντιπολίτευση σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων (τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου) με διαρκή παρουσία, σοβαρότητα και συνέπεια , δίνοντας βαρύτητα σε όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου, στηρίζοντας τις σωστές κινήσεις αλλά και ασκώντας δριμεία κριτική στις λανθασμένες της Δημοτικής αρχής, έχοντας υποβάλει ολοκληρωμένες προτάσεις, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας.
Έγινε δε περισσότερο επιτακτική αυτή η επιλογή μου , τόσο από τα ανεκδιήγητα  γεγονότα που μεσολάβησαν αυτά τα τεσσεράμισι περίπου χρόνια στο Δήμο, όσο και από τα φαινόμενα οπισθοδρόμησης  και παρακμής  , των οποίων τις συνέπειες θα επηρεάσουν αρνητικά τα επόμενα χρόνια όλες ανεξαιρέτως τις γενιές της περιοχής μας ,εάν δεν δράσουμε έγκαιρα και  μεθοδικά.
Ξεκινάμε δυναμικά τον αγώνα μας  και φτιάχνουμε μια φρέσκια ομάδα ελπίδας και προοπτικής. Μια ομάδα νίκης ,μια ομάδα ικανής για τη  Διοίκηση του Δήμου, αν με τη ψήφο σας και τη στήριξή σας μας δώσετε την εντολή.
 Η εποχή μας απαιτεί ευρεία συναίνεση και όχι επειδή το απαιτεί ο 'Κλεισθένης'. Το επιβάλλουν οι συνθήκες και τα δεδομένα των καιρών.
Το υποστηρίζω χρόνια τώρα, ότι χρειαζόμαστε όλους τους ικανούς, τους δημιουργικούς , τους ανήσυχους, τους παραγωγικούς, τους εξωστρεφείς και όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν, από όποιο χώρο κι αν προέρχονται.
 Όλοι μας έχουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, εγώ ποτέ δεν τις έκρυψα.
Όμως πάνω απ' όλους και όλα θα είναι ο Δήμος Δελφών και τα  προβλήματα όλων μας.
Αυτό αποτελεί ένα κάλεσμα σε όλες τις δυναμικές και  υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, σε όλους τους ενεργούς Πολίτες , σε όλους εσάς που επιθυμείτε να προσφέρετε .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου