Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (άνδρες) : ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ


Α΄ΕΣΚΑΣΕ 

Αναγέννηση Μαλεσίνας - Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας : 75-61


(πηγή : gsiteas.gr)
Δεν κατάφερε σήμερα να φέρει το ροζ φύλλο του αγώνα από την καυτή έδρα της Μαλεσίνας, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας, χάνοντας τελικά με σκορ 75-61 υπέρ της Αναγέννησης. Πάραυτα, μετά από 4 αγωνιστικές στην κατηγορία Α΄ΕΣΚΑΣΕ η ομάδα του Χρήστου Μωραΐτη, με 2 νίκες και 2 ήττες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, παραμένει μέσα στους φετινούς της στόχους δεδομένου ότι η Μαλεσίνα δύσκολα χάνει βαθμούς στην έδρα της, αντιμετωπίζοντας σθεναρά όλους τους αντιπάλους που περνούν από την "καυτή" έδρα της...

Στον αγώνα τώρα, απέναντι στην Μαλεσίνα, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε, μάλιστα, με 11-13 στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ στο ημίχρονο η Μαλεσίνα είχε προβάδισμα μόλις 5 πόντων(41-36) κάνοντας ένα καλύτερο 2ο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι αντίπαλοι πήγαν τη διαφορά κοντά στους 10 πόντους φτάνοντας στη νίκη με τελικό σκορ 75-61.
Το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου αγωνιζόμαστε εντός έδρας με αντίπαλο την πανίσχυρη ομάδα XBA (Ακαδημίες Χαλκίδας) που είναι ψηλά στη βαθμολογία μετρώντας 3 νίκες και μόλις 1 ήττα,  με εντυπωσιακή διαφορά πόντων (364-233) που πέτυχε και πόντων που δέχθηκε από τις μέχρι τώρα αντίπαλες ομάδες, στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Πρόκειται σίγουρα για έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στο φετινό φαβορί του πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ και η ομάδα μας θα χρειαστεί την δυναμική υποστήριξη των οπαδών της ώστε να κοντράρει στα ίσια και γιατί όχι να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα εκμεταλλευόμενη την δυνατή και "ψυχωμένη" έδρα της, το γνωστό σε όλους μας "μπαλόνι"!
Το φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Τσάλλας-Κάλφα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-23, 20-13, 19-17, 15-8.
ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Μπούτσικος, Περλεπες, Βουδουρης, Μητροπουλος 15 (1), Δημητρος 2, Καυκης Α. 11, Τούντας, Θεοφανόπουλος 13, Καυκής Β. 13, Κοτσιομιτας, Ιορδάνου 7, Πετράκος 14.

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Αναγνωστάκος, Παπαθεοχάρης, Μπαντελάς 9, Γεωργαντάς 23, Κοντογιάννης, Αγγελόπουλος 12 (2), Πράππας 6 (1), Περδίκης, Παπαδήμας 11, Μπισίρης, Τσιριπέρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου