Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙ- ΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - Ανακοίνωση του Ν.Ο.Ι.


ΝΟΙ,            26/11/2018
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών Κων/νος Ξανθάκος διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών, εις μνήμην του αδικοχαμένου αθλητή του ΝΟΙ.
Η ομάδα νέων ανδρών του Ολυμπιακού Πειραιώς, οι ανδρικές ομάδες υδατοσφαίρισης κατηγορίας Α2: Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, Δελφίνια Μεταμόρφωσης και η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΙ, που αγωνίζεται για 3η χρονιά στη Β΄ Εθνική κατηγορία αναμετρήθηκαν σε ένα προπονητικό τουρνουά, το οποίο διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας.


Οι αθλητές, ο προπονητής κος Κων/νος Μπουρνάζος και το ΔΣ του ΝΟΙ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησης, τον προπονητή κο Παύλο Διαρεμέ από τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, τον προπονητή κο Θοδωρή Ανδρεάκο και τον πρόεδρο κο Γεώργιο Καπόγλου της Α.Ε. Χαϊδαρίου, στους οποίους απεδόθη αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο Δελφών, κο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο. Επίσης, τον προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού, κο Σάκη Πλατανίτη, ο οποίος μας τιμά με την παρουσία του για δεύτερη φορά. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητικών εγκαταστάσεων κος Νεκτάριος Μίχος τίμησε τον κο Πλατανίτη για τη συνολική του προσφορά στο χώρο της υδατοσφαίρισης, καθώς και τον παίχτη του Ολυμπιακού Αριστείδη Χαλυβόπουλο, που με τον προπονητή του συμμετείχαν στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο το καλοκαίρι του 2018. Τέλος, ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΝΟΙ, κος Δημήτρης Τζήμας, τίμησε για την παρουσία του, τον γενικό αρχηγό του τμήματος του Ολυμπιακού, κο Κων/νο Γούρα, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ανεκτίμητη βοήθειά του στο σωματείο μας.
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, θα ήθελε να ευχαριστήσει το δήμαρχο Δελφών, κο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, τον αντιδήμαρχο αρμόδιο των αθλητικών εγκαταστάσεων, κο Νεκτάριο Μίχο, τον αντιδήμαρχο Ιτέας, κο Λουκά Αναγνωστόπουλο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κο Ted Worth, καθώς και την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, καθώς επίσης, το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, τον κο Γεώργιο Καλλία και τον προϊστάμενο κο Παναγιώτη Καστανόπουλο, για τη συμβολή τους και τη συνεργασία τους στη σωστή λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας, καθώς και στην προσφορά τους στη διοργάνωση του παρόντος τουρνουά. Επίσης, τους χορηγούς μας, το εστιατόριο flame, την εταιρεία anolive, την επιχείρηση pavlostathis cranes, το ξενοδοχείο Lefas, το ξενοδοχείο Club Hotel Parnassia, το Μαγειρίον στην Ιτέα, το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο του κου Βασιλείου, το τουριστικό γραφείο fokis travel, το ξενοδοχείο trokadero, τη Γεωπονική Φωκίδας, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, Ζω Φωκίδα και τον κο Πάνο Μπαλτά, το αθλητικό site aquafeed και τον Γαλαξία Fm. Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον γιατρό, κο Στέφανο Ξάνθη, τις κυρίες της γραμματείας: Αντωνοπούλου Αγλαΐα, Κόρακα Λυδία και Κούκου Φένια, καθώς και τον Δημήτρη τον Κουλουμπούρο για την πολύτιμη βοήθειά του στη διαιτησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου