Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

(βιβλιο)ΣΥΝ-ΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά 6-12-2021

Διαδικτυακή εκδήλωση

ΣΥΝ-ΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Ελένη Καραμαγκιώλη & Γιώργο Λούκα

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς σας προσκαλεί στην παρουσίαση των συγγραφέων

  • Ελένης Καραμαγκιώλη, με αφορμή το βιβλίο της «Μονωτική ταινία» (εκδ. Ιωλκός, 2021). Το βιβλίο παρουσιάζει ο Νίκος Ιατρού.

  • Γιώργου Λούκα, με αφορμή το βιβλίο του «Ο καθένας στη χώρα του πουθενά» (εκδ. Αρμός, 2021). Το βιβλίο παρουσιάζει η Γιώτα Λυμπεροπούλου.

στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων ΣΥΝ-ΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στις 7 μμ.

Συντονίζει ο Λεωνίδας Διαμαντής, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και θα γίνει μέσω Zoom (https://zoom.us/j/99468512066?pwd=RjRuN2pIclZ3QWlyZ2ExUm1NOWdoZz09), ενώ παράλληλα θα μεταδοθεί και με live streaming στη Facebook σελίδα της Βιβλιοθήκης (https://www.facebook.com/levadia.library).
Πληροφορίες: στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης, στα τηλ. 2261089977 (Λ. Διαμαντής) & 22610.89979 (Κ. Κεράστα), και στο email vivlivad@gmail.com.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ:

ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗ ΕΛΕΝΗ: Είναι δικηγόρος και ζει στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Θήβα. Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στο Book’s Journal, Χάρτη, Φρέαρ και άλλα λογοτεχνικά περιοδικά. Η συλλογή διηγημάτων «Μονωτική Ταινία» είναι το πρώτο της βιβλίο.


ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Γεννήθηκε το 1985 στο Δίστομο της Βοιωτίας. Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και την Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του ίδρυσε το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Plan-C, δομώντας θεραπευτικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους. Έχει μετεκπαιδευτεί στη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης καθώς και στη μέτρηση και ανάπτυξη της δημιουργικότητας. Εδώ και χρόνια ασχολείται με τη βιωματική μάθηση του παιδιού μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες και έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή προσέγγιση Loukas Play, πλέον και με τη μορφή λογισμικού Serious Game. Από φέτος θα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα των πολιτικών επιστημών του Α.Π.Θ. Το 2017 δημιούργησε το πρώτο Learning Escape Room αξιολόγησης δεξιοτήτων παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο στο οποίο ελέγχονται οι γνωστικές και συναισθηματικές ικανότητες μαθητών/-τριών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα από ένα σενάριο απόδρασης σε ένα διαδραστικό περιβάλλον.

Έχει συγγράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία τα οποία διατίθενται από τις εκδόσεις Αρμός, με τους παρακάτω τίτλους: “Το Χρώμα της Ελευθερίας είναι Μπλε” και “Ο Καθένας στη Χώρα του Πουθενά”. Παράλληλα, συνεχίζει το ερευνητικό του έργο μελετώντας το θέμα της αυτοδιαχείρισης στις ομάδες.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου

"Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου