Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ν.Ε.ΦΩΚΙΔΟΣ ΣΥΡΙΖΑ vs ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:16/12/2021

ΘΕΜΑ: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.

Όταν σκεφτήκατε να μας απειλήσετε κε βουλευτά και να μας κατηγορήσετε για πολιτική αλητεία, ώστε να καλύψετε την πολιτική σας ανυπαρξία θα έπρεπε να το σκεφτείτε διπλά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δημοκρατία, τα κόμματα και οι θεσμοί απειλούνται ΜΟΝΟ από φύση ή θέση δικτατορίσκους.

Δεν σας φοβόμαστε, ξέρουμε όπως ξέρετε κι εσείς ότι ο πολιτικός ορίζοντας σας είναι μικρός και θα πρέπει να προσέξετε κε Βουλευτά Φωκίδας ώστε η πτώση σας να μην είναι άσχημη και χωρίς αλεξίπτωτο.

Εάν τολμήσατε τελικά να το κάνετε απέναντι σε ένα πολιτικό κόμμα, τρομάζουμε στην ιδέα τι μπορείτε να κάνετε απέναντι σε πολίτες που θα επιχειρούσαν να σας κρίνουν σύμφωνα με τη θέση που υπηρετείτε, όπως ορίζει η δημοκρατία μας .

Πολιτική αλητεία είναι λοιπόν κε βουλευτά, όταν είναι κάποιος ψηφολέκτης στη Βουλή να ψηφίζει δια χειρός άλλων βουλευτών. Πολιτική αλητεία είναι να προσπαθείτε διακαώς να βαφτίσετε ένα παγκόσμιο αποδεδειγμένα σκάνδαλό, όπως αυτό της NOVARTIS σε σκευωρία.

Πολιτική αλητεία είναι, και το ξέρουν οι πολίτες της Φωκίδας, όταν πας να καπηλευτείς έργα που δεν έχεις κάνει τίποτα για αυτά και προσπαθείς να παραπλανήσεις την κοινωνία για ψηφοθηρικούς λόγους.

Σας προκαλούμε λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ κε Βουλευτά Φωκίδος να μας πείτε, ΠΟΙΟ έργο ξεκινήσατε και ολοκληρώσατε στη Φωκίδα!

Σας προκαλούμε σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ στα τοπικά ΜΜΕ, με δημοσιογράφους της αρεσκείας σας για να συζητήσουμε και να μας ακούσει όλος ο λαός της Φωκίδας και ελπίζουμε να μην κρυφτείτε κι εσείς, όπως κρύβεται και ο πολιτικός σας προϊστάμενος, ο κ. Μητσοτάκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας πάντα θα καταγγέλλει και θα αγωνίζεται απέναντι σε κάθε επιχείρηση δημοκρατικής εκτροπής που περιορίζει θεμελιώδη δικαιώματα και κινείται στις παρυφές του ολοκληρωτισμού.


Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου