Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟ-ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - φωτογραφίες

"Στήνεται!..."


  Ήλθε κατά πως φαίνεται, η σειρά μας : "Στήνεται" το χριστουγεννιάτικο συρματόδενδρό μας, στο μώλο, στην νότια άκρη της πόλεώς μας.  Συνεργείο της Δ.Ε. Ιτέας, από το πρωΐ ασχολείται με την ανύψωση του ιστού και την τοποθέτηση των μικρών λαμπτήρων επάνω του, προκειμένου σήμερα το βράδυ να έχουμε κι εμείς φωταγωγήσει το δένδρο μας.    Βέβαια, δεν περιμένουμε Φιλαρμονικές κι "επισήμους" να παραβρεθούν σήμερα το βράδυ, γύρω από το πανταχόθεν ορατό "στολίδι" της πόλεώς μας, αλλά και μόνον η φωταγώγησή του, μας αρκεί.
  Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την πρωϊνή προσπάθεια των δημοτικών υπαλλήλων της Δ.Ε. Ιτέας, για την τοποθέτηση του "θαλασσο-βρεχάμενου" σημείου αναφοράς των επερχομένων εορταστικών ημερών. 





2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά του συνεργείου που το έστησαν διότι δυστυχώς
    στο συνεργείο της ΙΤΕΑΣ έχουν μείνει ΜΟΝΟΝ 3 υπάλληλοι και 2 συμβασιούχοι για ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΤΡΙΤΑΙΑ-ΚΙΡΡΑ και ΙΤΕΑ.
    Η ΙΤΕΑ αξίζει καλύτερης μεταχείρισις κυρίες και κύριοι της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα ομορφότερα δένδρα της πατρίδας μας,ιδιαίτερα τό βράδυ οπως φαίνεται από τις στροφές της Δεσφίνας.θυμάμαι το 2000 που στήθηκε και με τη φιλαρμονική οταν αναψαν τα λαμπάκια του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή