Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Δ.Ε.Ε.Π. ΦΩΚΙΔΟΣ - Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΦΩΚΙΔΟΣ : (διαδικτυακή) "ΦΑΓΩΜΑΡΑ"...

Άμφισσα, 29 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο όπλο των άεργων είναι το θράσος. Στο τελευταίο στάδιο της αεργίας συγκαταλέγεται η προσπάθεια δήθεν παραγωγής πολιτικού λόγου μέσω διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Για εκείνους που επί 5 συναπτά έτη δεν προσέφεραν το παραμικρό στον τόπο μας, τα σημερινά έργα πνοής, φαντάζουν «λίγα». Αντιλαμβανόμαστε σήμερα ότι οι ίδιοι δεν τα προχώρησαν, καθόσον στο μυαλό τους είχαν τα «πολλά», αλλά…δεν πρόλαβαν.

Στα «πολλά» περιλαμβάνονταν προφανώς ο παραλίμνιος αγωγός λημμάτων της λίμνης του Μόρνου, το φράγμα στη θέση Χάρμισκο στην Τολοφώνα, η κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Άμφισσας και η πρόσληψη μελών ΔΕΠ, η επαναλειτουργία της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας και η ενίσχυση του σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, η ίδρυση περιφερειακής διεύθυνσης ΟΠΕΚΕΠΕ στην Άμφισσα, η διεκδίκηση αντισταθμιστικών ωφελημάτων επιτέλους μέσω επιτροπών σε επίπεδο Εθνικής Αντιπροσωπίας, η εκ νέου δέσμευση ποσού για τα Ταχυδιυλιστήρια Δεσφίνας καθώς τα προηγούμενα χάθηκαν λόγω μη αξιοποίησης τους και πολλά άλλα έργα…που δεν πρόλαβαν.

Στην ουσία της ενημέρωσης του Φωκικού λαού, χθες, επτά ημέρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή στην Άμφισσα, υπεγράφη από τον ίδιο η προκήρυξη του διαγωνισμού των 285 εκατ. Ευρώ!!! Του δυσκολότερου τμήματος του διαγώνιου άξονα, που θα αποτελέσει βατήρα για την εκτέλεση του έργου στο σύνολό του.

Οι φωνές αυτών που κατρακυλούν, θα γίνουν ακόμα δυνατότερες και το γνωρίζουμε. Είναι το τελευταίο τους όπλο. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούν να πανηγυρίσουν, αν και θα έπρεπε γιατί η πρόοδος του τόπου μας αφορά όλους. Συνιστούμε όμως για μία ακόμα φορά ψυχραιμία και πολιτικό πολιτισμό.

Χρόνια πολλά με υγεία και καλή Πρωτοχρονιά.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Φωκίδας          Ο Γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Π Φωκίδας

    Τριβήλος Επαμεινώνδας                                Κατοίκος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου