Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

"ΠΝΙΞΑΝΕ" (στο Δημοτικό Συμβούλιο) ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!... Ανακοίνωση του Ν.Ο.Ι.


Καλόν Χειμώνα!
(γενικώς)

  Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Ν. Ο. Ιτέας με ημερομηνία 23-10-2019 (εχθεσινή), η οποία αναφέρε- ται στα προ της ημερησίας διατά- ξεως θέματα, τα οποία εσυζητή- θησαν και έτυχαν ψηφοφορίας, κατά την εχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών.
  Να σημειώσουμε εδώ ότι, με δεδομένες τις τοποθετήσεις επί του θέματος του Κολυμβητηρίου Ιτέας, όλων των δημοτικών παρατάξεων πλην αυτής του Δημάρχου, ήταν βεβαία η ακύρωση της αποφάσεως για την παύση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, εάν βεβαίως εγένετο ψηφοφορία.
  Για αυτό ακριβώς τον λόγο, δεν επετράπη ...με δημοκρατικές διαδικασίες, η ψηφοφορία των δημοτικών συμβούλων για το θέμα.  Η ανεπανόρθωτη "έκθεση" του εμπνευστή αυτής της "περικοπής", ήταν ...εξασφαλισμένη!

  Επίσημη (;) δικαιολογία : Η συζήτηση του θέματος ήταν ενημερωτικού και όχι αποφασιστικού χαρακτήρος.  Για τον απλούστατο λόγο του ότι, όλοι, ναι όλοι (και του Δημάρχου συμπεριλαμβανομένου), συμφωνούσαν με την εξακολούθηση της λειτουργίας του μοναδικού Κολυμβητηρίου στον Νομό μας.  Για αυτό και το έκλεισαν!... Απλά πράγματα.
Τα "μπάνια" πέρασαν. Καλόν Χειμώνα!..


*************************************************

ΝΟΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 23/10/19

Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών, στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα συζητήθηκε το θέμα του ανοίγματος του κολυμβητηρίου. Στο τέλος της συζήτησης και μετά την τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου και προέδρου του ΝΟΙ , τις τοποθετήσεις των παρατάξεων Παναγιωτόπουλου, Μέγκου, Δρακάκη και Λεοντίου, οι οποίες ήταν υπέρ του ανοίγματος του κολυμβητηρίου και τη στιγμή που ήδη το ΔΣ είχε θέσει σε ψηφοφορία τα υπόλοιπα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, η παρούσα δημοτική αρχή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να θέσει τους δημοτικούς συμβούλους σε ψηφοφορία. Επίσης, δεν απάντησε στη συμπληρωματική ερώτηση της κας Αναγνωστάκου για την πρόθεση εξεύρεσης άλλων οικονομικών πόρων εκτός Δήμου Δελφών, εισπράττοντας τις αρνητικές αντιδράσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Να σημειωθεί πως, οι ψήφοι υπέρ ήταν 16 και οι ψήφοι κατά ήταν 14. Αγαπητά μέλη, γονείς, αθλητές δε χρειάζεται να προβούμε σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς για την άνωθεν πολιτική.

Εκ του ΔΣ


4 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία που έχεις αναρτήσει δεν αναφέρεται ούτε στο κολυμβητήριο Ιτέας,ούτε σε αθλητές του. Επειδή λοιπόν η φωτογραφίας δυσφημεί τον Δήμο Δελφών και διακωμωδεί το άθλημα(και αυτά έχουν ποινικές συνέπειες)παρακαλώ να την αφαιρέσετε πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον σχολιαστή 1:05 μμ
    Ο Επίκουρος είναι πλέον στην τρίτη ηλικία. Αυτός μισεί ακόμη και τον εαυτό του.
    Μη δίνεις σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους! Κάποιος (ανώνυμος ειδικός) αντελήφθη το "πρόβλημά" μου!...

      Διαγραφή