Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ "ΚΙΝ.ΑΛ." ΦΩΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Με επιτυχία διεξήχθη η συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Συνέλευσης του Κινήματος Αλλαγής Φωκίδας στην Ιτέα, παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και της υπεύθυνης οργανωτικού τομέα Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνας Αντεριώτη καθώς και πληθώρας στελεχών του νομού.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο βουλευτής, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα (μεταναστευτικό, πανεπιστημιακό άσυλο και ψήφος απόδημων) και αποτίμησε το εκλογικό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η υπεύθυνη οργανωτικού, η οποία έδωσε τον χρονικό άξονα της μετεξέλιξης του Κινήματος σε ενιαίο κόμμα με την πανελλαδική συνδιάσκεψη στα μέσα Νοέμβρη και τις εκλογές οργάνων στις αρχές του 2020.
Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των στελεχών του Κινήματος στον νομό προκειμένου να θεμελιωθεί το κόμμα στην κοινωνία. Έτσι αποφασίστηκε μέχρι τα τέλη του 2019 να διεξαχθεί μία θεματική εκδήλωση προκείμενου να αναδειχθούν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας και να έρθει σε επαφή η κοινωνία με τις θέσεις και τις απόψεις του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου