Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο "CHEF" ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, 
με τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
ΣΤΟ 7 ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ  

Με χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ  και υποστηρικτές το Mediterranean College  και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»,  διεξήχθη φέτος το 7 ο  Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς,  στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ), όπου οι πολυβραβευμένοι σπουδαστές Επισιτισμού  του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις άψογες μαγειρικές τους ικανότητες!
Εκτός από… τις εντυπώσεις, οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «έκλεψαν» και πολύ θετικά σχόλια  και συγχαρητήρια  από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη,  ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο φεστιβάλ .   
Το 7 ο  Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το ελαιόλαδο και την ελιά, και οκορυφαίος Τομέας Επισιτισμού  του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που δίνει επιτυχημένο «παρών» στις μεγαλύτερες διοργανώσεις Μαγειρικής καιΖαχαροπλαστικής,  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, οι άρτια καταρτισμένοι και ταλαντούχοι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ   Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας , που απαρτίζουν ένα κορυφαίο team σχολής Μαγειρικής ,  στήριξαν το θεσμό, εκτελώντας συνταγές από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με Λέσχες Αρχιμαγείρων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, χρησιμοποιώντας προϊόντα των εκθετών, με βασικό συστατικό, φυσικά, το ελαιόλαδο!
Για περισσότερες πληροφορίες:
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:  Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά : Φίλωνος 39, 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας : Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9 , 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου