Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΜΑΪΑΜΙ" (όταν θα βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία...)


κάλιο αργά, παρά ποτέ...”

    Η Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος, εδημοσίευσε στο “diaygeia”, την ομόφωνη απόφασή της, για την επανα-δημοπράτηση του ακινήτου, όπου και το παλαιόν κέντρο “Μαϊάμι”, την οποία έλαβε προ δύο εβδομάδων, την Τρίτη 11-4-2017. Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος και μιαν αρχή, στην πρόσφατη περιπέτεια του πολύπαθου κτηρίου, του οποίου η σημερινή κατάσταση, δεν περιγράφεται.
   Στο 13 σελίδων κείμενο περιγράφεται ο τρόπος και η όλη διαδικασία για την δημοπράτηση του ακινήτου, αλλά όμως, δεν αναφέρεται η ημερομηνία διεξαγωγής της!...

   Δεν έχουμε αντιληφθεί άλλη παρόμοια πράξη αναγγελίας δημοπρατήσεως, χωρίς να αναφέρεται το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή. Και επειδή προφανώς, αυτή η διαδικασία δεν είναι “μυστική” (εξ άλλου η δημοσίευσή της στο diaygeia γίνεται για να κοινοποιηθεί σε ενδιαφερόμενους και λοιπούς), μάλλον θα πρόκειται περί λάθους.
Είναι έτσι όντως κύριε Ανδρέα Παναγιωτόπουλε;


Απλά να σημειώσουμε ότι η τιμή εκκινήσεως της δημοπρασίας για το εν λόγω ακίνητο, έχει καθορισθεί από την Λιμενική Επιτροπή στα 1.000 ευρώ/μήνα (όταν θα πραγματοποιηθεί...)
***************************

Η Σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής


Το θέμα


Και η προκήρυξη (απόσπασμα)


3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΦΕΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ???
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΛΙ ΦΕΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους χαλάσατε τη σούπα. Μαυρίσανε την ανάρτηση στο διαυγεια. Μαύρο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια σουπα ?
    μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή