Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ - ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΑ "ΕΚΟΥΡΣΕΨΕ" ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ : Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ(παίδες) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!...


Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ : 75 -65

ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΕ 75-65! ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ο Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ!


Πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ στην κατηγορία παίδων είναι εδώ και λίγη ώρα ο Γ.Σ.Ιτέας με την ομάδα του Μωραϊτη να κερδίζει την Παναγίτσα με 75-65, σε ένα πολύ καλό ματς με ανατροπές στο σκορ αλλά και στα συναισθήματα!
Η Ιτέα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων πήρε και το παιδικό, με την ομάδα της Φωκίδας να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος για το 2017 στις κατηγορίες υποδομής!
Η Παναγίτσα ξεκίνησε καλύτερα τον τελικό, προηγήθηκε με 9-1 και 16-5 και με κορυφαίο τον Μπαρμπούρη που έδειξε στοιχεία παίκτη που μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη, φάνηκε να ελέγχει τον τελικό.
Η Ιτέα κυρίως με τον Σανούδο προσπάθησε να κρατηθεί στο ματς, με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με 23-15.
Στη β” περίοδο οι πιτσιρικάδες του Μωραϊτη με πολύ καλή άμυνα ροκάνισαν τη διαφορά και με τρίποντο του Σανούδου προηγήθηκαν με 27-28 και λίγο αργότερα με 27-30 για να τελειώσει το ημίχρονο με καλάθι του Παγώνη στην εκπνοή ισόπαλο με 34-34.
Στο τρίτο 10λεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν στον πόντο (50-52) με τα πάντα να κρίνονται στην τελευταία περίοδο. Η Παναγίτσα ξεκίνησε εντυπωσιακά και ξέφυγε με 60-52 αλλά η Ιτέα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παγώνη έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 4-17 για να πάρει το προβάδισμα στο 1:56 πριν τη λήξη με 64-69.
Οι μικροί του Μωραϊτη διατήρησαν το προβάδισμα φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση της κούπας με 75-65 πετυχαίνοντας στο τέλος συνολικό σερί 23-5 για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!
***********************************************************
σ.σ. :  Η ομάδα του Γ.Σ. Ιτέας θα αγωνισθεί πλέον στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Μπάσκετ στην κατηγορία Παίδων, η οποία θα γίνει από 19 έως και 23/4/2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μέτς στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες :
-  Αίολο Μυτιλήνης
-  Ιαλισό Ρόδου
-  Κύδωνα Χανίων και τον
-  Πρωταθλητή ΕΣΚΚ (Κυκλάδων)
Η πρώτη νικήτρια ομάδα από αυτόν τον όμιλο, θα συμμετάσχει στην 6άδα του Τελικού, οι αγώνες της οποίας  θα πραγματοποιηθούν από 28/6 έως 2/7/2017 στο Μεσολόγγι.
Ελπίζουμ η ομάδα μας να είναι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου