Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ


Ένα ιδανικό τελείωμα για την εξαιρετική φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας μας: Μία ακόμα νίκη πέτυχε σήμερα Κυριακή, η ομάδα καλαθοσφαίρισης παίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας με αντίπαλο τον Αίολο Μυτιλήνης (δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων), με το ταμπλό να τερματίζει στο 61-55, στα πλαίσια της ημιτελικής…
Τεράστια επιτυχία για την Ιτέα η 2η θέση με τους παίδες της ομάδας να χάνουν μόλις ένα αγώνα ολόκληρη τη χρονιά, από τον Κύδωνα Χανίων. Πρώτος σκόρερ ο εορταζόμενος σήμερα Γιώργος Παγώνης που πέτυχε συνολικά στον αγώνα 23 πόντους με 3 τρίποντα. Επίσης η απόδοση όλων των παιχτών του Γ.Σ. Ιτέας  όχι μόνο κατά τον σημερινό αγώνα, αλλά και κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν εξαιρετική, σημειώνοντας την τεράστια επιτυχία της μίας μόνο ήττας ολόκληρη τη χρονιά (αήττητοι & πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ), από τον Κύδωνα Χανίων.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους: Στους αθλητές της ομάδας μας, στο τεχνικό team της ομάδας με "μπροστάρη" τον αεικίνητο Χρήστο Μωραΐτη, αλλά και στο Δ.Σ., τον πρόεδρο Νίκο Κουτρόγιαννο, στους γονείς των αθλητών καθώς και σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που νοιάζονται και "τρέχουν" για την ομάδα!


Δείτε το ροζ φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Χριστοδουλάκης-Καλαντζής.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-10, 16-19, 16-16, 15-10.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Περδίκης 5 (1), Παγώνης 23 (3), Παπανικολάου, Αγουρίδης, Σανούδος Απ. 2, Γερεντές, Φώτης, Σανούδος Μ. 16 (2), Ιατρίδης, Δημητρίου 6, Παπαδρόσος 9 (1), Αναγνωστάκος.
ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιαννίκος): Πανάγος Ν., Κουτσούμπας Ν. 12 (2), Πέρος 10 (1), Τεντολούρης 3, Μισαηλίδης 7 (1), Γιαννίκος 9 (2), Βλάτας, Στρίγκος 6, Φωτεινος, Μπεζανισβίλι, Συνοδινός, Γεωργαντάς 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου