Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (παίδες) : ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - Προσκλητήριο Φιλάθλων



ΕΣΚΑΣΕ : Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-4-2017 ΣΤΙΣ 18:30’

   Μετά από την νίκη της Παναγίτσας Χαλκίδος επί της Ακαδημίας Χαλκίδος με 86 – 82, η ομάδα μας των παίδων του Γ.Σ. Ιτέας, θα την αντιμετωπίσει στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων Στερεάς Ελλάδος, την Τετάρτη 5-4-2017 στο κλειστό γήπεδο Αλιάρτου.
Στον δρόμο για τον προημιτελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος,
οι παίδες του Γ.Σ. Ιτέας, ζητούν την συμπαράσταση όλων μας. Για τον λόγο αυτό, η Διοίκηση του Συλλόγου, οργανώνει αυτήν την “Εκδρομή” όσων φιλάθλων θέλουν να ενισχύσουν με την παρουσία τους, αυτό το ονειρεμένο ταξείδι της παιδικής ομάδος :

**************************************
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορείο για την μεταφορά όσων επιθυμούν στο γήπεδο της Αλιάρτου για να παρακολουθήσουν τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τα γραφεία του συλλόγου στις 16:00 την Τετάρτη 5/4.
Ο πρωταθλητής της Ένωσης θα πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα, στο κλειστό του Μετς από 19-23 Απριλίου.
Εκεί θα βρει αντιπάλους τους Αίολο Μυτιλήνης, Ιαλυσό Ρόδου, Κύδωνα Χανίων και τον πρωταθλητή της Ένωσης ΕΣΚΚ (Κυκλάδες), με τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση για την τελική εξάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Μεσολόγγι από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.
Καλή επιτυχία ευχόμαστε στους αθλητές του ΓΣ. Ιτέας και στο προπονητικό team!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου