Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ


Μια πολύ προσεγμένη Έκδοση
*********************

''Κυκλοφορήθηκε και για το 2015 το ημερολόγιο των φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας, με εξώφυλλο ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό δάπεδο, που ήρθε στο φως το 1989 και φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άμφισσας, και εικόνα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας (1963), στο χώρο που πρωτοστεγάστηκε (πλατεία Κεχαγιά).
 
Περιλαμβάνει και φέτος δώδεκα προσωπικότητες που το έργο τους συνδέει τη Φωκίδα με το Πανελλήνιο. Η ιστορία, η πολιτική, η αρχαιολογία, η λαογραφία, οι εθνικοί αγώνες, η οικονομία, το θέατρο, ο κινηματογράφος κι ο ευεργετισμός με καταξιωμένους εκπροσώπους τους, απ’ τον Ανάργυρο Σιμόπουλο ως το Θόδωρο Αγγελόπουλο, έρχονται με τις αναφορές τους πάνω στο γραφείο να συντροφεύουν τον κάθε ενδιαφερόμενο για ταξίδια του νου την επικείμενη νέα χρονιά.
Το ημερολόγιο και η προσπάθεια των φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης εξακολουθούν να στέλνουν τα σήματά τους και μετά την πάροδο του χρόνου για τον οποίο βγήκαν. Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν, ας το ζητήσουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου