Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...


Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας
Η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας εγκαινιάζει το νέο έτος παρουσιάζοντας στο κοινό της,το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος του παγκοσμίου φαινομένου των Αγώνων Πείνας με τίτλο, THE HUNGER GAMES: Η Επανάσταση.
Θα γίνουν 2 προβολές στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας,η πρώτη την Παρασκευή 2/1/2015 στις 9:00μ.μ. και η δεύτερη την Κυριακή 4/1/2015 στις 9:00μ.μ. αντίστοιχα.

THE HUNGER GAMES: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΡΟΣ 1
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Πέρίληψη
Η ιστορία πλέον παίρνει διαφορετική διάσταση, καθώς οι Αγώνες μπορεί να τελείωσαν για πάντα, αλλά η μάχη για την επιβίωση μόλις ξεκινά. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, και υπό τα βλέμματα ενός ολόκληρου έθνους, η Κάτνις πρέπει τώρα να βρει το θάρρος και τη δύναμη να πολεμήσει την Κάπιτολ. Είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει άλλη επιλογή, από το να ανοίξει τα φτερά της και να ενσωματώσει το σύμβολο της Κοτσυφόκισσας. Για να σώσει τον Πίτα, πρέπει να ηγηθεί της Επανάστασης. Η ιστορία ξεκινά από το σημείο που η Κάτνις μόλις έχει διασωθεί από την καταστροφή του σκηνικού του παιχνιδιού. Ξυπνά σοκαρισμένη σε ένα κόσμο που δε γνώριζε καν ότι υπήρχε: τη σκοτεινή, υπόγεια (και θεωρητικά εξαφανισμένη) Περιοχή 13. Σύντομα ανακαλύπτει την τραγική αλήθεια: η Περιοχή 12 έχει μετατραπεί σε ερείπια, κι ο Πίτα είναι αιχμάλωτος του Προέδρου Σνόου στην Κάπιτολ. Ταυτόχρονα, η Κάτνις γίνεται μάρτυρας μιας μυστικής Επανάστασης που εξαπλώνεται από την Περιοχή 13 σε ολόκληρη την Πάνεμ, με μόνο στόχο την Κάπιτολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου