Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗΛΟΥΣ...Κινηματογραφική Λέσχη ΆμφισσαςΤην Κυριακή 21/12/2014 στις 9:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο,
η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας θα προβάλει το δράμα αμερικάνικης παραγωγής  Ο Δικαστής με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Μπίλι Μπομπ Θόρτον
Περίληψη
Η ταινία, που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές τόσο για την ερμηνεία των πρωταγωνιστών, όσο και για την αποτύπωση των περίπλοκων οικογενειακών σχέσεων που φορτίζουν συναισθηματικά το κοινό.
Υπόθεση
Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ, έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του και ζει στη Νέα Υόρκη. Ο απρόβλεπτος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένεια του: τον μεγάλο του αδελφό τον οποίο άθελά του είχε τραυματίσει, τον μικρό του αδελφό που έχει προβλήματα στην κοινωνικοποίησή του, αλλά και τον εφηβικό του έρωτα, τη Σαμ. Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται να τον υπερασπιστεί. Ο δικαστής στηρίζεται πάνω του, χωρίς άλλοθι ή μνήμη του τι ακριβώς συνέβη. Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν την αλήθεια, αναγκάζονται να συνεργαστούν, και ο στόχος τους πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά και στην σχέση τους, τη συγχώρεση, τη λύτρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου