Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

                 (φωτο : amfissapress.gr)
                  ΑΜΦΙΣΣΑ, 04.12.2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 54/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Αγαπητοί συνδημότες,
Το χθεσινό βράδυ η πόλη της Άμφισσας πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία. Η ποσότητα νερού που έπεσε σε λίγα μόλις λεπτά ήταν πρωτοφανής, με αποτέλεσμα οι δρόμοι μας να μετατραπούν σε ποτάμια και αρκετά υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων να πλημμυρίσουν.
Σε γενικές γραμμές, το σύστημα αποχέτευσης ομβρίων της πόλης ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά, ωστόσο ήταν αδύνατο μετά από ένα φαινόμενο τέτοιας έντασης να μην έχουμε και σημαντικές ζημιές. Ο μηχανισμός του Δήμου, σε καλή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν, ενώ από σήμερα το πρωί τα συνεργεία μας καθαρίζουν την Άμφισσα και επισκευάζουν τις ζημιές σε δρόμους και πλατείες.
Με την ευχή και την ελπίδα να μην έχουμε στο Δήμο μας ξανά αντίστοιχα φαινόμενα που μπορεί να επιφέρουν καταστροφικά αποτελέσματα, οφείλουμε σε κάθε περίπτωση να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική προστασία, τομέα στον οποίο έχουμε ήδη αφιερώσει μεγάλο μέρος της σύντομης μέχρι σήμερα θητείας μας.
Καλούμε ταυτόχρονα και τους συνδημότες μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα ενόψει του χειμώνα και τους παρακαλούμε να συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή, η οποία, τόσο με τους αιρετούς όσο και με τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου, βρίσκεται πάντα στη διάθεση όλων των συμπολιτών μας προκειμένου να προλάβουμε ή να αντιμετωπίσουμε επικίνδυνες καταστάσεις.

     Ο Δήμαρχος Δελφών
Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος

*************************
Σημείωση Συντάκτου :  Όντως η ένταση της εχθεσινής (πρωϊνές ώρες της 4-12-2014) βροχοπτώσεως στην Άμφισσα, ήταν εξαιρετικά μεγάλη.  Γνωρίζουμε δε ότι, στις προσπάθειες όλων των Φορέων της πόλεως, συνέδραμε και Συνεργείο του Δήμου από την Ιτέα.  
Αναγνωρίζουμε την ευαισθησία του Δημάρχου μας, στο να απευθυνθεί σε όλους μας με προσωπικό Δελτίο Τύπου, για ενημέρωση και εγρήγορσή μας, έστω και εάν χρησιμοποιεί φρασεολογία δημότου Αμφίσσης.  
Συμφωνούμε δε στο ότι, θα πρέπει σε περιπτώσεις όπως η εχθεσινή, να είμαστε έτοιμοι ως Δήμος, προκειμένου να  λειτουργούν τα πάντα άψογα κι μάλιστα από όλους τους εμπλεκόμενους.  Για την προστασία και την ασφάλεια όλων των δημοτών, όλων των Δημοτικών Ενοτήτων θα προσθέταμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου