Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ''ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ''!.. ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Λ. ΧΑΪΝΑ 93, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ

Χαλκίδα  15η Δεκεμβρίου 2014
             ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε

            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γ. Κελαϊδίτη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση για τη σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Στην σύσκεψη είχαν προσκληθεί και παρέστησαν εκπρόσωποί των Δήμων και των Επιμελητηρίων των Π.Ε. Βοιωτίας & Φωκίδας..

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  πρόκειται για μια νέα εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης του σημαντικού για την Περιφέρεια, αγροδιατροφικού τομέα. Κυρίαρχος σκοπός της θα είναι η ανάδειξη, προβολή και προώθηση των προϊόντων που έχουν ενταχθεί στο «Καλάθι» της Περιφέρειας, ώστε να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και το αγροτικό εισόδημα.
Στην ενημερωτική εκδήλωση αναλύθηκαν λεπτομερώς, ο ρόλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η διαδικασία σύστασής της και οι ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν από τους Δήμους και τα Επιμελητήρια που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως ιδρυτικά της μέλη.
Με αυτήν την εκδήλωση έκλεισε ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων με όλους τους θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας.
Θα ακολουθήσει νέος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων  με τους παραγωγικούς φορείς κατά Περιφερειακή Ενότητα.

2 σχόλια:

 1. Η αγροτοδιατροφική σύμπραξη είχε ολοκληρωθει απο την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή απο τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Καπελέρη. γράψτε αλήθειες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχουμε αντίρρηση για τα γραφόμενά σας. Εμείς αναδημοσιεύσαμε το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.
   Εάν έχετε έγγραφα τα οποία να αποδεικνύουν το ''πρωθύστερον'' της υποθέσεως, με μεγάλη μας ευχαρίστηση, να τα δημοσιεύσουμε. Ευχαριστούμε για τον σχολιασμό.

   Διαγραφή