Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. : ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

..« Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος κι ο συμβιβασμός εξευτελίζει και τις πιο γενναίες ψυχές , μια μονάχα ταχτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να είσαι ανένδοτος.».
Νίκος Καζαντζάκης.
 

 ..Αθροιζόμαστε με όλους όσους υπερασπίζονται τη ζωή και την αξιοπρέπεια του Ρωμανού.
..Ο Ρωμανός θα χάσει τη μάχη για την ζωή όχι γιατί είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά επειδή κάποιοι τον εξαναγκάζουν να διεκδικήσει μ’ αυτόν τον τρόπο δύο από τα πολυτιμότερα αγαθά του ανθρώπου. Την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη.
..Η απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού δεν αποτελεί υπόθεση δική του και των οικείων του, αλλά αφορά το σύνολο της κοινωνίας, σε μια περίοδο όπου η δημοκρατία και οι συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες πλήττονται συστηματικά για όλους και όλες.
..Όντας κρατούμενος, το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μπορεί να παρακολουθεί τη σχολή του,
..« Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην πρόσβαση στην επαγγελματική και συνεχή κατάρτιση». Άρθρο 14 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
..« Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, σε κρατικά εκπαιδευτήρια». Άρθρο 16 του Ελληνικού Συντάγματος.
..Το μεγαλείο της δημοκρατίας είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων ανεξαρτήτως πολιτικής ή άλλης ταυτότητας.
..Στόχος ενός σύγχρονου και δημοκρατικού σωφρονιστικού συστήματος δεν μπορεί να είναι η εκδικητικότητα και η θέση πυγμής ενάντια στους κρατουμένους, αλλά η κοινωνική επανένταξη.
Ο Ρωμανός είναι από αυτούς που διδάσκει αξιοπρέπεια και αντοχή . Είναι αυτός που παλεύει και διεκδικεί. Είναι αυτός που σήκωσε το κεφάλι και δεν έγινε άλλο ένα θύμα της κρίσης που δημιούργησαν. Είναι αυτός που δεν δέχτηκε τα τους κάνει την χάρη, και αυτοί τι έκαναν ; Εφάρμοσαν μια από της χειρότερες μορφές εχθρότητας, τη λύσσα τους και την ποταπότητά τους να δουν να υποκύπτει , αυτόν που τόλμησε να τους αντισταθεί .Αυτόν που σήκωσε το ανάστημά του και τους συνέθλιψε.
.. Με αυτόν τον μαχητή που χάνει με την αναλγησία των κυβερνώντων τη μάχη για την ζωή συντασσόμαστε και με τον αγώνα του για την αφύπνιση της κοινωνίας διεκδικώντας την ορθή, δίκαιη απονομή της δικαιοσύνης και την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη.
Άμφισσα 5/12/2014..
  

2 σχόλια:

  1. Όλοι έχουν δικαίωμα και στην εργασία και στην παιδεία...Άραγε γιατί ο Ρωμανός είναι φυλακή? Ο ίδιος αν δεν κάνω λάθος δεν σας ζήτησε να μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια στην πλατη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ,οπως λεει ο λαος , ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΚΟΛΑΠΤΩΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΙΔΕΩΛΟΓΙΚΑ , ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΟΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ??????? ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ η ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟ ΠΟΛΙΤΗ !!!!!!! ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ [ΓΟΝΕΙΣ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ] ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ , ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή