Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κα ΜΑΝΔΡΕΚΑ;... ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ;...


Απάντηση σε δήλωση της Βουλευτού Ν.Φωκίδος 
κυρίας Ασπασίας Μανδρέκα
**********************
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ    

''η αντιπολίτευση με τον εκβιασμό των πρόωρων εκλογών αποτελεί το διαρκή και μοναδικό παράγοντα αποσταθεροποίησης και αβεβαιότητας''



Το μόνιμο μοτίβο τις τελευταίες ημέρες της συγκυβέρνησης και των κάθε λογής προπαγανδιστών, των κυβερνητικών βουλευτών και βέβαια της κας Μανδρέκα.
Το δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων να εκφραστούν για το μέλλον του τόπου μας αποτελεί παράγοντα αποσταθεροποίησης και αβεβαιότητας;  Να καταργήσουμε τις εκλογές κυρία Μανδρέκα;
Κα Μανδρέκα η κυβέρνηση επισπεύδει την προεδρική εκλογή γιατί απέτυχε.
Έχοντας χάσει προ πολλού την συναίνεση της Ελληνικής Κοινωνίας , τώρα φαίνεται να χάνει και την συναίνεση των δανειστών που δεν πιστεύουν ότι θα μπορέσει να μείνει στο τιμόνι και να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε.
Οι κυβερνήσεις των μνημονίων, για να πάρουν τα εγκληματικά οικονομικά μέτρα που εξοντώνουν καθημερινά την ελληνική κοινωνία επικαλέστηκαν το χρέος που τότε το εμφάνισαν 110% με χαλκευμένα προς τα πάνω στοιχεία. Τι καταφέρατε μέχρι σήμερα; μέσα από την διακυβέρνηση σας φτάσατε το χρέος στο 178% του ΑΕΠ.
Με αυτό το πρόσχημα εδώ και 40 χρόνια εναλλάξ η σημερινή συγκυβέρνηση έβαζε και βάζετε στο χέρι την δημόσια και ιδιωτική περιουσία υπέρ των τοκογλύφων , δανειστών και της κρατικοδίαιτης παρέας των ελλήνων επιχειρηματιών που σας στηρίζει.
Κυρία Μανδρέκα ψηφίσατε τα πάντα. Ότι κατέστρεψε τον τόπο μας έχει την υπογραφή σας. Αφήστε λοιπόν τις προκλητικές ανακοινώσεις δεν σας ωφελεί η πόλωση, ο κόσμος γνωρίζει και τι έχει μέσα η τσέπη του και ποιος έκανε το έγκλημα και ποιος του τα «έφαγε».
Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος για την οικονομική κρίση και την αποτυχία σας.
Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος για το σημερινό κατάντημα της χώρας μας γιατί δεν κυβέρνησε ποτέ.
Σας έχει γίνει πεποίθηση ότι μπορείτε να κοροϊδεύεται τους πολίτες, χωρίς όρια.
Το κόμμα σας και οι συνοδοιπόροι σας, μας έφεραν στην αβεβαιότητα του σήμερα.
Οδήγησαν το 30% των Ελλήνων εργαζομένων και πάνω από το 60% των νέων μας, στην ανεργία.
Πάνω από 1.500.000 είναι οι άνεργοι
Περισσότερες από 300.000 οικογένειες , δεν έχουν καθόλου εισόδημα.
Περισσότερα από 600.000 παιδιά που υποσιτίζονται
Εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλλει λουκέτο
Χιλιάδες νέοι και νέες, ξενιτεύονται για να βρουν δουλειά
Πάνω από 6000 χιλιάδες αυτοκτονίες
Οι ληστρικοί φόροι και τα χαράτσια , χτυπούν την μικρή ιδιοκτησία
Οι μισθοί και οι συντάξεις, είναι της πείνας
Τα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας κλείνουν ή υπολειτουργούν
Τα σχολεία που κλείνουν
Και είναι μακρύς ακόμα ο κατάλογος των δεινών μας           
.
Μάλλον αυτά δεν απασχολούν τους κυβερνώντες και εσάς κυρία Μανδρέκα.   Για σας πολιτική σταθερότητα σημαίνει καταστροφή της χώρας και των πολιτών της. Περισσότερα μέτρα εξευτελισμού του περήφανου Ελληνικού Λαού. Ναι σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών, των τοκογλύφων, των καναλαρχών, των μεγαλοεργολάβων και των «επενδυτών».
Θέλετε το λαό να τρέχει στα πολιτικά σας γραφεία, παρακαλώντας και εσείς, οι πολιτικοί, να του πουλάτε εκδούλευση ότι «κατόπιν ενεργειών σας» και μέχρι νεοτέρας , τον σώσατε.

Μπροστά στο φόβο σας για τη λαϊκή οργή, προσπαθείτε ξανά να καλλιεργήσετε το ραγιαδισμό, το φόβο και την υποτέλεια.  Προσπαθείτε να παρατείνετε την παραμονή σας στην εξουσία, με το πρόσχημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σήμερα όμως δεν είμαστε στο 2012. Ο Ελληνικός Λαός δεν εκφοβίζεται και δεν υποτάσσεται. Βλέπει καθημερινά ότι με τη συνέχιση της πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας , δεν υπάρχει διέξοδος. Ξέρει ότι έχει τη δύναμη να αντισταθεί και να ανατρέψει αυτούς που τον έφεραν μέχρι εδώ. Ξέρει ότι χρειάζεται μια άλλη πολιτική κοινωνικής προστασίας, επανεκκίνησης της οικονομίας, ανάκτησης της εργασίας και δημοκρατικών τομών με διαφάνεια
Ξέρει ποιος θα φέρει ξανά την δημοκρατική λειτουργία της Κρατικής, Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής εξουσίας ,όπως αυτή εφαρμόζεται  σε κάθε δημοκρατικά εννοούμενη Πολιτεία.

Αυτό είναι που σήμερα τρομάζει όλους και όλες εσάς της συγκυβέρνησης.

Άμφισσα 12/12/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου