Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΚΙΡΡΑ : Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ''ΒΡΑΧΑΚΙΑ'', ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ...ΣΤΑΝΗ (αυτό εγνώριζε, αυτό έπραξε)

Ποιος «όργωσε» την παραλία Βραχάκια στην Κίρρα;
                        
                               ''Βραχάκια''  τώρα                                   ''Βραχάκια''  πρίν    

Η παραλία ΒΡΑΧΑΚΙΑ στην Κίρρα αποτελεί μία από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των λουομένων τα καλοκαίρια στην περιοχή μας.
Κάποιοι, όμως, είχαν διαφορετική, προφανώς άποψη αφού αποφάσισαν να την «οργώσουν» και να την μετατρέψουν σε περιοχή με μπάζα.

                               ''Βραχάκια''  τώρα                               ''Βραχάκια'' πρίν

Μετά από επικοινωνία μας με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας (Δ/νση Τεχνικών Έργων) ενημερωθήκαμε ότι ουδεμία σχέση έχουν, παρά την αρμοδιότητά τους , αλλά οι παραπάνω παρεμβάσεις ανήκουν στη Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών και την κα Ανδρεοπούλου.
Η εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι απογοητευτική, αντιαισθητική αφού αδυνατεί ο λουόμενος να βρεί καθαρό χώρο για να εναποθέσει τα πράγματά του.

Παρακαλούμε τη Δ/νση Περιβάλλοντος του Δ.Δελφών να μας απαντήσει :

  1. Είσαστε αρμόδιοι για τις παρεμβάσεις που κάνατε;
  2. Λάβατε τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις πριν προβείτε στις παραπάνω παρεμβάσεις; Αν ναι από ποιόν;
  3. Ποιός επέβλεψε τις παραπάνω παρεμβάσεις, ώστε να μην υπάρξει αλλοίωση του περιβάλλοντα χώρου;
  4. Ήταν ενήμερη η Δ.Ε Ιτέας για το μπάζωμα της παραλίας ;
  5. Ποιός θα μεριμνήσει για την αποκατάσταση της παραλίας και πότε δεδομένου ότι ευρισκόμαστε στο μέσον της Τουριστικής σεζόν;

Εάν η υπηρεσία σας μερίμνησε για το ανακάτεμα της παραλίας και τη μετατροπή της σε χώρο εναπόθεσης μπαζών , οφείλετε άμεσα να αποκαταστήσετε τη ζημιά που ηθελημένα προκαλέσατε.

Συνειδητοποιείστε λοιπόν ότι, η ΚΙΡΡΑ δεν είναι χωματερή σας!!!!!!!

Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου
Τοπική Σύμβουλος Κίρρας




3 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΖΑΚΙΑ !!! Ή ΚΟΤΡΩΝΑΚΙΑ !!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρια Λιαννα δε γνωριζει τιποτα? Στη ΔΕ Ιτεας ανηκουν τα βραχακια. Τοση απαθεια? Η Προεδρος της Κιρρας που ειναι? Μονο για facebook ειναι? Τελικα η Μαιρουλα κανει κουμαντο σε ολο το Δημο και την τρεμουνε. ΜΠΡΑΒΟ κα Μαιρη. Δημαρχηνα σε βλεπω τις αλλες εκλογες... ΝΤΡΟΠΗ.ΕΛΕΟΣ Δημαρχε,δε βλεπεις δεν ακους τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ΒΡΑΧΑΚΙΑ δεν ήταν ποτέ όμορφη παραλία. Ηταν πάντα πολύ καλή η θάλασσα, με βαθειά καθαρά νερά. Γιά να κατέβει κανείς μέχρι τη θάλασσα ήταν δύσκολο και επικίνδυνο. Μεγάλη κλίση με χώματα και πέτρες σε μέγεθος κάθε άλλο παρά επιτρεπτό για Δημοτική πλάζ. Οσο για να στήσει κανείς καρέκλες- ομπρέλες ήταν περιπέτεια. Τώρα θα πρέπει να κάνουν πεζούλες, με σκαλοπατάκια μεταξύ τους, να ρίξουν ψιλό χαλικάκι αν οχι άμμο και να βάλουν και βάσεις για ομπρέλες περισσότερες ,αν δεν μπορούν να βάλουν ψάθινες ομπρέλες αρκετές. Αλλά.....ποιός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή