Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΕΠΕΣΕ ...ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΠΑΘΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ!

 
Στο 3ο εξάμηνο...

   Μόλις πρόλαβε περίπου τους δέκα οκτώ μήνες να υπάρξει ως αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γαλαξειδίου ο Γεώργιος Νάκος, αμέσως μετά από την ''μεταφορά'' του σε αυτή την θέση, από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Για το έργο του, δεν είμεθα εμείς οι αρμόδιοι για να το κρίνουμε, αλλά οι δημότες Γαλαξειδίου, οι οποίοι έχουν γευθεί κατά κόρον τα καλά του Καλλικρατικού παραδόξου. Από τον τουρισμό και την καθαριότητα της πόλεώς των, έως τις εξορύξεις και τον Βιολογικό.
    Εμείς απλά θα σημειώσουμε ότι, δεν θα πρέπει να υπάρχει προηγούμενο σε άλλον Δήμο, οι παραιτήσεις αντιδημάρχων, να εγγίζουν την συχνότητα συχνοουρίας, ηλικιωμένου με προστάτη...
   Κατά το ειδέναι, πρέπει να ''ζορίζουν'' τα πράγματα στο Δημαρχειακό περιβάλλον και οι ''ευπαθείς'' ομάδες θα πρέπει να έχουν αρχίσει να ''την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια...''. Μόνον οι ''πιστοί'' και οι έχοντες λόγον παραμονής εντός της ''σκάφης'', εξακολουθούν να υπερασπίζονται το έργο του Δημάρχου. Ο οποίος Δήμαρχος, ειρήσθω εν παρόδω και σύμφωνα με τα τελευταία του feuille volant ...συγνώμην, Δελτία Τύπου, δεν είχε ''πάρει είδηση'' από τα γενόμενα στον Δήμο κατά την θητεία του ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτω από την στέγη του πρώην Δημάρχου.

Πληροφορίες ότι αναζητείται ο επόμενος αντικαταστάτης άλλου αντιδημάρχου του Δήμου μας, δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί.
Λίγη υπομονή.

****************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             ΑΜΦΙΣΣΑ, 28.06.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 48/2016

ΘΕΜΑ: “Νέος Αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου”

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε σήμερα στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου. Ο έως και χθες Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Νάκος υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του όσο κι από Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" λόγω επιβάρυνσης των προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Για την πρόθεση παραίτησής του καθώς και για τους λόγους που του υπέβαλαν την επιλογή αυτή ο κ. Νάκος είχε ενημερώσει σχετικά σε εύθετο χρόνο το Δήμαρχο Δελφών.

Τη θέση του χωρικού Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Γαλαξιδίου αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θαν. Τσονάκας. Την καθ’ ύλην αρμοδιότητα των διοικητικών υπηρεσιών και των Κ.Ε.Π. διατηρεί ο Δήμαρχος Δελφών κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος με αυξημένες αρμοδιότητες του Γ.Γ. του Δήμου κ. Ηλία Θεοφάνη. Τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου Δ.Ε. Γαλαξιδίου καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα με το συνδυασμό της "Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών" κα. Κατερίνα Καραδήμα.

Σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Δελφών, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος εξήρε την προσφορά του Γ. Νάκου στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου και υπογράμμισε το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε επί αντιδημαρχίας του τόσο στα χωρικά του καθήκοντα όσο και στην πολιτική διεύθυνση των διοικητικών υπηρεσιών και των Κ.Ε.Π. του δήμου μας, ιδιαίτερα σε μια εποχή αντίξοη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο νέο Αντιδήμαρχο Θαν. Τσονάκα δηλώνοντας σίγουρος ότι με συστηματική και μεθοδική εργασία και με τη συμπαράσταση όλων θα φέρει σε πέρας το σημαντικό έργο που έχει καίρια ανάγκη η Δ.Ε. Γαλαξιδίου. Τέλος, καλωσόρισε την Κατερίνα Καραδήμα που επανακάμπτει στο δυναμικό των δημοτικών συμβούλων της "Ανανεωτικής Δύναμης" και του Δήμου Δελφών.

Ο κ. Γ. Νάκος από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δελφών και όλους τους συνεργάτες του στη δημοτική Αρχή για την άψογη συνεργασία τους. Επίσης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του Δήμου για τη στήριξη που του παρείχαν στην επιτέλεση των καθηκόντων του και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει ολόψυχα να στηρίζει το έργο της δημοτικής Αρχής και θα σταθεί αρωγός σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου


2 σχόλια:

  1. Μήπως ο αξιότιμος κ. Γεώργιος Νάκος είχε μπερδέματα με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και φοβούμενος τα επακόλουθα την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια πριν τον καρατ...σουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ... ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή