Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΔΥΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΟΣ

Υγεία και Περιβάλλον

  Από το Γραφείο του Βουλευτού Φωκίδος Ηλία Κωστοπαναγιώτου, εξεδόθησαν 2 Δελτία Τύπου, εκ των οποίων το πρώτο αναφέρεται στην  (πολυπόθητη) λύση, της πληρώσεως της οργανικής θέσεως ιατρού-νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμφίσσης.  Ελπίζουμε ο Γολγοθάς των συνανθρώπων μας, των εχόντων ανάγκη αιμοκαθάρσεως, να τερματισθεί αισίως μετά από αυτήν την εξέλιξη.

******************************
Δελτίο Τύπου

Αθήνα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Θέμα: «Οριστική Μετάθεση Νεφρολόγου στο Γ.Ν. Άμφισσας»

Οριστικοποιήθηκε στις 9/6/2016 η επί τρία χρόνια εκκρεμούσα μετάθεση – διορισμός της Ιατρού κας Κυριακής Κόλλια από το Γ.Ν. Λιβαδειάς στο Γ.Ν. Άμφισσας σε κενή οργανική θέση διατηρώντας τον βαθμό της ως Ε.Β' Νεφρολογιας.
Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Αιμοκάθαρσης) συνεχίζει, με αυτό τον τρόπο, απρόσκοπτα το σημαντικότατο έργο της.
Το σχετικό έγγραφο, με υπογραφή του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, έφτασε ήδη στην Διοίκηση του Γ.Ν. Άμφισσας.


 
Δελτίο Τύπου

Αθήνα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Θέμα: «Περιοδεία του Αν.Υπ.Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ιωάννη Τσιρώνη στην Φωκίδα»

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε περιοδεία του Αν.Υπουργού Ιωάννη Τσιρώνη στον νομό μας. Εκτός των συσκέψεων με τους τοπικούς άρχοντες κ τους φορείς στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και στο Δημαρχείο του Δήμου Δελφών πραγματοποιήθηκαν και επισκέψεις στις πιο κρίσιμες τοποθεσίες με συμβολικό χαρακτήρα. Αρχικά ο Υπουργός επισκέφθηκε την θέση Άμπλιανη για να δει τα αποτελέσματα της επιφανειακής εξώρηξης των μεταλλείων δίπλα σε χαρακτηρισμένες περιοχές Natura, επισκέφθηκε τον χώρο του ΧΥΤΥ στην θέση Βαρτό, στη συνέχεια επισκέφθηκε την τοποθεσία Λαρνάκι και τέλος το Αρχαίο Μονοπάτι των Δελφών όπου και ενημερώθηκε για την ρύπανση- μόλυνση που προκαλείται από τις κακοτεχνίες των αγωγών λυμάτων της Τ.Κ. Δελφων.
Ο Αν.Υπουργός δεσμεύθηκε για περιοδεία σε ολόκληρο το νομό σε σύντομο χρονικό διάστημα για ενημέρωση και επί των υπολοίπων προταγμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Τις θέσεις εργασίας επικουρικου προσωπικού γιατί τις έκοψαν?Για αυτό ξέχασε να βγάλει δελτίο τύπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή