Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ (εν όψει θέρους)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Ιτέα 28 Ιουνίου 2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00’, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Δήμου Δελφών (Δημαρχείο Ιτέας-3ος όροφος),
μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Δελφών Δημοτικής Ενότητα Ιτέας με αρ.πρωτ.15400/23-06-2016, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συνεργασίας στην οποία παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Δελφών Δ.Ε. Ιτέας, ο Δ/ντης Αστυνομικής Δ/νσης Φωκίδας κ. Π. Ρούμελης, ο Υπολιμενάρχης Ιτέας κ. Α. Αγραφιώτης, ο κ. Θ. Κατσούλης από το Α.Τ. Ιτέας, ο κ. Γ. Κούτρης από την Τροχαία Ιτέας, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας κ. Τέντ Γουώρθ.
Σκοπός της συνάντησης ήταν, ο συντονισμός των από κοινού ενεργειών, εν’ όψη της τουριστικής περιόδου για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση προβλημάτων της ΔΕ Ιτέας, όπως επαιτεία, κυκλοφοριακό, ασφάλεια, παραεμπόριο κ.α..
Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αποφάσισαν ένα κοινό πλάνο δράσης, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής μας καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων της ΔΕ Ιτέας.




Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας



Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη


2 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ , ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ....ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ???
    ΔΗΛΑΔΗ , ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ...ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!

    ( το καφεδακι τους το ηπιαν ???)

    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα μου πείς, γιατί η κυρία Λιάνα, έβγαλε δελτίο τύπου, ΑΦΟΥ είχε γίνει η σύσκεψη και δεν το έβγαζε μια μέρα νωρίτερα για να πάει κόσμος; Φοβόταν τίποτα, ή μήπως θα ρωτούσαν οι ντόπιοι για τα σκουπίδια, για τα σκυλιά, για το παρκάρισμα στα Σούπερ Μάρκετ, για τα φορτηγά στην παραλία, για τα μηχανάκια με τις εξατμίσεις και για τους γύφτους και δεν θα ήξερε κανένας να απαντήσει;
    Καλά έκανε λοιπόν. Δημόσιες σχέσεις είναι αυτές. Ποιός θα νοιαστεί για το έργο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή