Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ - ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΟΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ

                                                   ΙΤΕΑ 16/06/2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΛΙΕΙΑΣ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ελαιώνας της Άμφισσας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας, και ένα μνημείο ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου Δελφών.
Ο Δήμος Δελφών και ο Ελαιουργικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Άμφισσας έχουν υπογράψει Προγραμματική Σύμβαση με τον ΕΛΚΕ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Μελέτη για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Ελαιώνα της Άμφισσας και των όμορων περιοχών του Δήμου Δελφών».
Στα πλαίσια της συνεργασίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου με το Δήμο Δελφών και τον Ε.Α.Σ. Άμφισσας, σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα) και ώρα 12.30 μ.μ. με τη συμμετοχή ομάδας Καθηγητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών .
Το θέμα της συνάντησης είναι η καταγραφή απόψεων και θεμάτων από φορείς, αλλά και από πρόσωπα σχετιζόμενα με τον Ελαιώνα μας, με τελικό σκοπό την εκπόνηση της μελέτης για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του «Ελαιώνα της Άμφισσας».

Η καθ’ ύλην Αρμόδια Αντιδήμαρχος Δελφών

Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου