Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                    Δεσφίνα, 28 Ιουνίου 2016
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                     
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΣΦΙΝΑΣ                              
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι τη Πέμπτη 30-6-2016 και ώρα 7.μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δεσφίνας, θα γίνει παρουσίαση της μελέτης
του Πολυθεματικού Πάρκου στην Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας του Δήμου Δελφών, από την ομάδα του μελετητή αρχιτέκτονα Σωτήρη Γιαμάκου.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το πολυθεματικό πάρκο θα αναπτυχθεί σε έκταση 1.400 στρ. και το κόστος του σε πλήρη ανάπτυξη υπολογίζεται να αγγίξει τα 210 εκατ. Ευρώ. Ο συγκεκριμένος  οικισμός, που συνδυάζει την παραδοσιακή κληρονομιά με τη μοντέρνα πόλη, αποτελεί πρωτοβουλία του πρώην Δήμου Δεσφίνας σήμερα Δ.Ε Δεσφίνας Δήμου Δελφών και του ομίλου επιχειρήσεων Μέντωρ, που συντονίζουν ως σύμβουλοι επενδύσεων το έργο. Η προσπάθεια για την υλοποίηση της επένδυσης υποστηρίζεται από το Δήμο Δελφών και ειδικότερα από το Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο.

Όπως καταγράφεται στο Επιχειρηματικό σχέδιο στη Δεσφίνα σχεδιάζεται και η ανέγερση ανοιχτού Πανεπιστημίου Καλών τεχνών, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί από τους δημιουργούς στη διαμονή, στην ψυχαγωγία και στην εκπαίδευση των παιδιών. Πέραν των αθλητικών χώρων, σχεδιάζεται η λειτουργία πλανηταρίου, ζωολογικού κήπου, κέντρου τουρισμού υγείας, παραδοσιακών ξενώνων, πολυτελούς ξενοδοχείου, μικρότερων ξενοδοχειακών μονάδων, αγροτουριστικών καταλυμάτων, πάρκου γνώσης με βιωματικά παιχνίδια, παιδικού μουσείου και Παραμυθούπολη αλλά και γεωργοκτηνοτροφική έκταση στα πλαίσια της βιώσιμης ισόρροπης.

Παρακαλούμε για την παρουσία σας.

                                                                Εκ του γραφείου της ΔΕ Δεσφίνας

3 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕ,1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ......ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ......ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΤΙΡΙΑ......ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ......ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.....ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΛΟΠΩΔΥΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή