Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ ...ΘΥΜΩΣΕ!

Φυσική Αντίδραση

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Ιτέας, κάτι θέλει να ειπεί με αυτήν την ανακοίνωση. Κάτι θέλει να καταδείξει στα μέλη του και με την ευρύτερη έννοια, να πληροφορήσει για κάτι και τους κατοίκους αυτής της πόλεως. 
Ότι δηλαδή, ενεφανίσθησαν ''διάφοροι'', οι οποίοι εδημοσιοποίησαν εντέχνως (!) τις προσωπικές των απόψεις, κάνοντας χρήση του ονόματος του Συλλόγου ή ακόμη και μερικών μελών του, υπεννοώντας ότι τους εκπροσωπούν!...

    Το γεγονός είναι φαιδρώς ενδιαφέρον και αναμένεται ''γαργαλιστική'' η συνέχειά του εντός των επομένων ημερών. Και έχει να κάνει με τον διακαή πόθο ''κάποιων'', στο να προσπαθούν να εμφανίζονται ως ''εθελοντές σωτήρες'' στα κοινά πράγματα της Ιτέας (και του Δήμου γενικότερα), ενώ επί της ουσίας πρόκειται για επίδοξους – αδέξιους ''χειραφετιστές'' της κοινής γνώμης, των οποίων οι από ετών προσπάθειες για την δημιουργία ''αποδοχής'' των από την τοπική κοινωνία, έχουν αποτύχει.
   Το δυστύχημα είναι ότι, αυτοί οι ''κάποιοι'' ενέπλεξαν (εχρησιμοποίησαν) και το Τοπικό Συμβούλιο της Ιτέας, του οποίου τα μέλη, εγκαίρως αντελήφθησαν την ''λακκούβα'' και φανταζόμεθα ότι θα πράξουν τα δέοντα. Όσο και να επεδιώχθη η ''καθοδήγησή'' των.
Για αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος της Ιτέας, απλά μεν, αλλά κατανοητά, διασαφηνίζει την θέση του : ''Κανείς δεν μας εκπροσωπεί!''

 ********************************************
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμπορικός & Εξαγωγικός Σύλλογος Ιτέας διοικείται από Επταμελές (7) Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι αποφάσεις του λαμβάνονται συλλογικά και δημοσιεύονται εγγράφως προς τα μέλη του, τα Δευτεροβάθμια όργανά του, στις Δημόσιες Υπηρεσίες και στους Τοπικούς Θεσμικά Διοικητικούς φορείς, στους οποίους απευθύνεται ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
Την παρούσα διευκρινιστική Ανακοίνωση αποφασίσαμε στην έκτακτη σύσκεψη του Δ.Σ. στις 18/06/2016 με Αριθμ. Απόφ. 80, να δημοσιεύσουμε για να ενημερωθούν τα μέλη μας κυρίως, έπειτα από σχετικές αναφορές στις οποίες αναφέρεται το όνομα του Συλλόγου μας και δημοσιοποιήθηκαν μέσω του Διαδικτύου.
Το κάθε μέλος μας έχει την δυνατότητα ως φυσικό πρόσωπο να εκφράζει δημόσια , απόψεις – προτάσεις οι οποίες όμως είναι προσωπικές και δεν μπορούν να μεταφραστούν ως απόψεις όλου του Συλλόγου.
Εκ του Δ.Σ.

1 σχόλιο: