Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

                    Άμφισσα 01 Ιουνίου 2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕ.ΠΥ.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 
           
ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε. Π.Ε. Φωκίδος
Δ/νση : Αρχστη Μαυραειδή Θεμιστοκλή 3
Τ.Κ. 33100 – ΑΜΦΙΣΣΑ
Τηλ.: 22650 - 28333
FAX : 22650 - 23900
E-mail:amfissa@psnet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από δεκαπέντε (15) μήνες όπου υπηρέτησα ως Διοικητής στην Π.Υ. Άμφισσας και στον Νομό Φωκίδος , ήρθε η ώρα της αποχώρησης.
Θα ήθελα απερχόμενος να εκφράσω τις θερμές  ευχαριστίες μου δημοσίως σε όλους τους πολίτες του Νομού Φωκίδος για την εγκάρδια φιλοξενία τους και σε όλο το προσωπικό (Μόνιμοι – Π.Π.Υ. - Συμβασιούχοι – Εθελοντές) της Π.Υ. Άμφισσας , της Π.Υ. Ιτέας και των Πυρ/κών Κλιμακίων Πολυδρόσου και Λιδωρικίου για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά , την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος, τους Δήμους Δελφών και Δωρίδος , όλες τις Υπηρεσίες και λοιπούς φορείς του Νομού Φωκίδος για την συνεργασία και την στήριξή τους , τις Δημόσιες επιχειρήσεις Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και Ε.Υ.Δ.Α.Π. (ΜΟΡΝΟΣ) , τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού (ιδιωτικές εταιρείες , Ευρωπαϊκοί Βωξίτες , Δελφοί Δίστομο , Παπαϊωάννου Γκρουπ , κ.λ.π. ) , οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας συνεισφέροντας εμπράκτως και στηρίζοντας την προσπάθειά μας, καλύπτοντας με ευγενικές χορηγίες , δαπάνες επισκευής και συντήρησης των Πυροσβεστικών Οχημάτων των Π.Υ. και Π.Κ. του Νομού Φωκίδος , όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Φωκίδος για την άψογη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων και επιχειρήσεων της υπηρεσίας μας , αλλά και τον Θεό και την Παναγιά μας , που με την βοήθειά τους καταφέραμε όλοι μαζί να ανταποκριθούμε σε κάθε συμβάν που κληθήκαμε να επέμβουμε , φτάνοντας σε υψηλά επιχειρησιακά επίπεδα , γεγονός που αναγνωρίζεται από όλους τους συμπολίτες μας. Όλοι οι συνάδελφοι άρτια καταρτισμένοι , εκπαιδευμένοι και με μεγάλη εμπειρία έδωσαν τα μέγιστα , ψυχή και σώμα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.
 
Αποχωρώντας λοιπόν , αισθάνομαι χαρά πιστεύοντας ότι έχω επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον μου έχοντας κάνει όλο αυτό τον καιρό ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, μαζί με το προσωπικό των Π.Υ. και Π.Κ. του Νομού Φωκίδος για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Πολιτών και του Κράτους , αποκομίζοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Νομό Φωκίδος , έχοντας γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους και κάνοντας πολύ καλούς φίλους και Εύχομαι στον νέο Διοικητή , καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του!!!!

                         Ο Διοικητής Π.Υ. Άμφισσας και Δ.Π.Υ. Ν. Φωκίδος

                                                                                                     
                                              Ανδρέας Στεφ. Μωράτης
                                                    Αντιπύραρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου